Настільна лампа Nomi SPHERE LC31 (380724) - AT168711 - купити Настільні ігри в Києві й Україні, доступні ціни на Настільна лампа Nomi SPHERE LC31 (380724) - AT168711 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Настільна лампа Nomi SPHERE LC31 (380724)
Настільна лампа Nomi SPHERE LC31 (380724)
Настільна лампа Nomi SPHERE LC31 (380724)
Настільна лампа Nomi SPHERE LC31 (380724)
Настільна лампа Nomi SPHERE LC31 (380724)
Настільна лампа Nomi SPHERE LC31 (380724)
Настільна лампа Nomi SPHERE LC31 (380724)
Настільна лампа Nomi SPHERE LC31 (380724)
Настільна лампа Nomi SPHERE LC31 (380724)
Настільна лампа Nomi SPHERE LC31 (380724)

Настільна лампа Nomi SPHERE LC31 (380724) - AT168711

Код товару: AT168711
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип лампи декоративні, Тип живлення мережа, Підходить для будинки і інтер'єру, Тип використовуваної лампи світлодіодна (LED), Cпосіб установки ставиться на робочу поверхню, Спрямованість світла в бік,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип лампы декоративные
Тип питания сеть 220В
Спосіб установки ставиться на робочу поверхню
Колір White
Подходит для дома и интерьера
Тип используемой лампы LED
Направленность света в сторону
Возможность замены лампы встроенная (незаменяемая)
Тип цоколя без цоколя
Особливості беспроводная зарядка
Максимальная мощность 5 Вт
Цветовая температура изменяемая
Виробник Nomi
Опис

Придбати Настільна лампа Nomi SPHERE LC31 (380724) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Настільна лампа Nomi SPHERE LC31 (380724)

Настільна лампа настільки міцно увійшла в наш побут, що стала невід'ємною частиною будинку. Вона знайома кожному з дитинства, адже цей елемент обов'язково був на робочому столі або на тумбі перед ліжком. Йдуть роки і затребуваність в цьому виді світильників не зменшується.

Технології, дизайнерські розробки, різноманіття матеріалів - все це дозволяє купити настільну лампу лід (світлодіодну) або звичайну, яка підходить саме вам. З одного боку, це такий елемент, який не є базовим в інтер'єрі. Конструкція не вимагає спеціальної установки, міцної взаємозв'язку з навколишніми предметами і меблями.

«Nomi» - міжнародна команда інженерів, дизайнерів і маркетологів, яка поставила перед собою мету - запропонувати покупцям з різних країн надійні, сучасні та доступні за ціною гаджети та аксесуари до них.

«Nomi» Створена вихідцями з провідних ІТ-компаній, що мають успішний досвід розробки мобільних пристроїв і їх продажів у всьому світі. Назва бренду «Nomi» складається з об'єднання заголовних букв 4х слів: New Outstanding Mobile Ideas, ці чотири слова і описують філософію бренду: реалізовувати цікаві ідеї, використовувати яскраві технології для створення нових, надійних, сучасних гаджетів і аксесуарів до них.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані