Кронштейн Walfix CM-41B - AT168745 - купити Кріплення до телевізорів в Києві й Україні, доступні ціни на Кронштейн Walfix CM-41B - AT168745 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Кронштейн Walfix CM-41B
Кронштейн Walfix CM-41B

Кронштейн Walfix CM-41B - AT168745

Код товару: AT168745
В наявності
1 922 грн
Короткий опис:
Мінімальна підтримувана діагональ 26", Підтримуємий стандарт VESA 400 x 400, 200 x 200, Тип поворотно-похилий, Кількість ступенів свободи 2, Максимальна підтримувана діагональ 55", Максимальне навантаження 35 кг,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Walfix
Тип поворотно-наклонный
Максимальна підтримувана діагональ, дюйм 55
Максимальне навантаження 35
Колір Чорний
Опис

Придбати Кронштейн Walfix CM-41B Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Кронштейн Walfix CM-41B

Walfix CM-41B - це універсальне стельове кріплення для телевізорів. Кріплення володіє характеристиками високого рівня, поєднуючи в собі оригінальний дизайн і надійність в експлуатації.

Діагональ: 26 "- 55", VESA: макс 400х400 мм

Навантаження: до 35 кг

Нахил: + 12 ° ~ -12 °

Поворот: до 360 град

Відступ від стелі: 650-930 мм

Рівень для точної установки

Walfix спеціалізується на виробництві таких виробів, як кріплення і стійки для теле- та аудіотехніки. Крім того, під торговою маркою Walfix випускаються проекційні екрани і інші аксесуари для проведення презентацій.

Виробник стрімко увірвався на ринок і швидко зайняв власну нішу серед інших великих компаній. Сьогодні продукція під торговою маркою Walfix успішно реалізується на американському та азійському ринку, популярні вироби під даним брендом і на ринку Східної Європи. Гідно оцінили функціональність і високу якість кріплень і інших аксесуарів від компанії Walfix, в тому числі і українські споживачі.

Кріплення під цією торговою маркою широко застосовуються в будинках, квартирах, офісах, ресторанах, спортивних клубах і гіпермаркетах. Виробничі потужності Walfix оснащені першокласним обладнанням, компанія має найпотужнішу технологічною базою. Інтер'єрні рішення, які пропонує цей виробник, сучасні, універсальні і надійні.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані