Материнська плата MSI H110M PRO-VD - AT016886 - купити Системні (материнскі) плати в Києві й Україні, доступні ціни на Материнська плата MSI H110M PRO-VD - AT016886 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Материнська плата MSI H110M PRO-VD

Материнська плата MSI H110M PRO-VD - AT016886

Код товару: AT016886
Немає в наявності
Короткий опис:
Модель чіпсета Intel H110, Сокет Socket 1151, Зовнішні порти 1 x PS/2, 1 x RJ-45 LAN, 1 x Dsub, 1 x DVI-D, 3 x Audio, 4 x USB 2.0, 2 х USB 3.1, Форм-фактор Micro-ATX, Тип оперативної пам'яті DDR4, Слоти розширення 2 x PCI-Eх 2.0 x1, 1 x PCI-Eх 3.0 x16,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник INTEL, MSI
Модель чіпсета Intel H110
Сокет LGA1151
Форм-фактор Micro-ATX
Зовнішні порти 1 x DVI-D, 1 x PS/2, 3 x Audio, 4 x USB 2.0
Тип оперативної пам'яті DDR 4
Слоти розширення 1 x PCI-Eх 3.0 x16, 2 x PCI-Eх 2.0 x1
Призначення звичайна
Внутрішні роз'єми і порти 1 x TPM, 4 x Sata 6.0 Gb/s
Підтримка RAID no RAID
Тип BIOS UEFI
Вид для компьютера
Охлаждение южного моста пассивное (радиатор)
Процессорная совместимость 6-е поколение Intel Core i7/Core i5/Core i3/Pentium/Celeron
Тип системной шины Direct Media Interface (DMI)
Максимальная скорость системной шины 5.0 ГТ/с
Частота, МГц 2133
Аудиоконтроллер Realtek ALC887
Разрядность звука, бит(а) 24
Многоканальный звук 7.1
Тип сетевой карты Realtek RTL8111H
Скорость 10/100/1000 Мбит/с
Колодки 1 x USB 3.1, 1-х USB 2.0
Основное питание 24 пиновый ATX
Питание 12В 4 пиновый ATX 12В
Прочие коннекторы 1 x Chassis Intru, 1 x Front panel audio connector, 1 x Serial port connector, 1 х Clear CMOS джампер, 2 x Front Panel connector
Тип поставки BOX
Опис

Придбати Материнська плата MSI H110M PRO-VD Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Материнська плата MSI H110M PRO-VD

Материнські плати Pro Series підійдуть для будь-якого ПК. Якість, гідна довіри, висока продуктивність і інтелектуальні рішення для бізнесу - це ключові риси даних материнських плат. Зробіть своє життя простіше і надайте своєму бізнесу підтримку з супер-стабільними, надійними і довговічними платами Pro Series. Intel H110 - це новітній чіпсет, оптимізований для роботи з процесорами Intel Core i7 / i5 / i3 / Pentium / Celeron 6-го покоління, що встановлюються в роз'єм LGA 1151. Він відрізняється високою стабільністю, продуктивністю і пропускною спроможністю. Intel H110 дозволяє використовувати вбудоване графічне ядро ??процесора.

DDR4 Boost. У традиційних схемо-технічних рішеннях, сигнали пам'яті часто спотворюються в результаті впливу електромагнітних завад від інших компонентів. Це призводить до уповільнення і появи нестабільності в роботі системи. MSI представляє технологію DDR4 Boost з оптимізованої розводкою доріжок плати і повністю ізольованими електричними ланцюгами пам'яті. Це гарантує відсутність спотворень в сигналах пам'яті, оптимальну продуктивність і стабільність. Стабільність, безпечна мережа. Гігабітний мережевий контролер на материнських платах MSI Professional забезпечує швидке, надійне і безпечне підключення до мережі.

M-Cloud. MSI M-Cloud - зручний і безпечний спосіб зберігати свої файли в хмарі. Налаштування M-Cloud максимально спрощуються за допомогою інтуїтивно зрозумілого і зручного інтерфейсу. Створюйте та керуйте своїм персональним хмарою з легкістю. M-Cloud також дозволяє перетворювати ваш ПК в Точку Доступу. Всього кілька нескладних кроків, і ви зможете роздавати бездротовий сигнал для домашньої мережі або інтернету на інші пристрої.

Компоненти Military Class 4
В чорних котушках Dark Choke використовується спеціально розроблене ядро, яке дає можливість працювати при більш низькій температурі з більш високою потужністю, кращою ефективністю і стабільністю. Твердотільні конденсатори з алюмінієвим осердям стали ключовим компонентом при розробці топових плат. Нижчий еквівалентний послідовний опір (ESR) і термін служби понад 10 років.


Guard-PRO
Захист від вологості
Захист від високих температур
захист електроланок
Захист від електро-розрядів
Захист від електромагнітних випромінювань

Легка діагностика. MSI EZ Debug LED - це легкий у використанні діагностичний інструмент, що складається з трьох світлодіодних індикаторів, що вказують на роботу процесора, пам'яті і відеокарти кожен раз при старті системи. Зіткнулись з проблемою? Використовуйте діагностичний індикатор для виявлення проблеми.

Поліпшений захист процесора від високих струмів. Вбудована в материнську плату захист від високих струмів, запобігає виникненню коротких замикань, пошкоджень процесора і інших компонентів. Червоний світлодіодний індикатор, розташований поруч з роз'ємом живлення 24-пін, сигналізує про перевантаження по струму і спрацьовуванні відповідного захисту.

MSI VGA Armor. Великий розмір і вага сучасних відеокарт можуть часто ставати причиною вигнутих або зламаних слотів PCI Express. Зустрічайте VGA Armor. Посилені слоти PCI Express мають більшу кількість точок пайки і мають велику жорсткість. Вам більше не слід хвилюватися про пошкодження слотів.

Функція Total Fan Control. Функція Total Fan Control надає повний контроль над усіма вентиляторами, підключеними до материнської плати, використовуючи революційний і простий в застосуванні інтерфейс.

Повний контроль над вентиляторами з 4-pin підключенням
Моніторинг температури і швидкості обертань вентиляторів в реальному часі
Інтуїтивний, простий в роботі дизайн
Попередньо профілі
Лог швидкості обертання, вольтажу і температури

Материнська плата готова до використання з операційною системою Windows 10.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані