Електрична зубна щітка Oral-B by Braun Sensi Ultrathin Junior (D16.513.1) - AT168961 - купити Зубні щітки в Києві й Україні, доступні ціни на Електрична зубна щітка Oral-B by Braun Sensi Ultrathin Junior (D16.513.1) - AT168961 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Електрична зубна щітка Oral-B by Braun Sensi Ultrathin Junior (D16.513.1)
Електрична зубна щітка Oral-B by Braun Sensi Ultrathin Junior (D16.513.1)

Електрична зубна щітка Oral-B by Braun Sensi Ultrathin Junior (D16.513.1) - AT168961

Код товару: AT168961
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Вікова група для дітей, Тип електрична, Кількість зворотно-обертальних рухів у хвилину 8800, Кількість режимів роботи 1, Додаткові функції таймер, Система живлення акумулятор,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Возрастная группа для детей
Тип Для электрических плит
Количество возвратно-вращательных движений в минут 8800
Додаткові функції таймер
Система питания акумулятор
Виробник Oral-B
Опис

Придбати Електрична зубна щітка Oral-B by Braun Sensi Ultrathin Junior (D16.513.1) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Електрична зубна щітка Oral-B by Braun Sensi Ultrathin Junior (D16.513.1)

Не секрет, як важливо розвинути в підлітку вміння доглядати за порожниною рота. Просте і ефективне рішення даної проблеми пропонує Braun Oral-B Sensi Ultrathin Junior D16.513.1. Дана модель здатна не тільки привчити дитину до правильної чищення зубів, але і буде робити це максимально ефективно. Щетина зубної насадки дозволяє очистити зуби від нальоту і максимально зберегти зубну емаль. Електрична зубна щітка Braun Oral-B Sensi Ultrathin Junior D16.513.1 розроблена спеціально для дітей у віці від 6 до 14 років.

У комплектацію зубної щітки Braun Oral-B Sensi Ultrathin Junior D16.513.1 входить всього одна насадка. Однак ефективність її роботи є надзвичайно високою. Секрет криється в технології 2D-очищення. Це означає, що прилад здійснює безліч швидких обертальних рухів в хвилину. Набагато швидше, ніж це можливо зробити, використовуючи звичайну ручну зубну щітку. Відповідно, вдається видалити практично будь-який наліт і акуратно очистити не тільки зубну емаль, а й ясна. При цьому насадка здатна прослужити кілька місяців, навіть за умови, що ви будете старанно чистити зуби щодня.

Для більшої зручності є спеціальний таймер, який через 2 хвилини повідомить вас звуковим сигналом про те, що чищення зубів можна припиняти (рекомендація стоматологів - чистити зуби 2 хвилини). Ця опція може виявитися досить корисною для підлітків, які, часом, кілька захоплюються чищенням за допомогою електричної зубної щітки.

Oral-B- бренд компанії Procter & Gamble, провідний виробник засобів по догляду за порожниною рота, в тому числі широкого асортименту ручних і електричних зубних щіток для дітей і дорослих, іригаторів, зубних центрів, паст, рідин для полоскання рота, зубних ниток і т . Д. Творцем Oral-B вважається стоматолог Роберт Хатсан, який помітив, що пацієнти часто скаржаться на кровоточивість ясен. Причиною були занадто жорсткі зубні щітки і доктор вирішив замінити волокна на більш м'які. В результаті бренд Oral-B став відомий у всьому світі.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані