Термос Zojirushi SJ-SD12ХA 1.2 л стальной (1678.03.00) - AT168970 - купити Термопродукція в Києві й Україні, доступні ціни на Термос Zojirushi SJ-SD12ХA 1.2 л стальной (1678.03.00) - AT168970 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Термос Zojirushi SJ-SD12ХA 1.2 л стальной (1678.03.00)

Термос Zojirushi SJ-SD12ХA 1.2 л стальной (1678.03.00) - AT168970

Код товару: AT168970
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Об'єм 1.2 л, Теплоізоляція вакуум, Матеріал термоса нержавіюча сталь, Матеріал колби нержавіюча сталь, Тип горловини класична, Вага 0.8 кг,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Об`єм 1.2 л
Материал термоса нержавіюча сталь
Материал колбы нержавіюча сталь
Тип горловины классическая
Виробник Zojirushi
Опис

Придбати Термос Zojirushi SJ-SD12ХA 1.2 л стальной (1678.03.00) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Це серія термосів з колбою з нержавіючої сталі. Ідеальний варіант для поїздок на дачу, виїздів на природу, рибалку або полювання. Серія включає в себе різні за об'ємом і кольором варіації, які припадуть до смаку навіть самим вибагливим покупцям. Міцність і легкість в поєднанні з прекрасними показниками збереження температури, як завжди, відповідають високому рівню, встановленому компанією Zojirushi.
Завдяки прагненню компанії до інновацій і розвитку, в термосах вдалося зменшити вакуумний зазор в металевій колбі від стандартних 2мм до 1мм. Стінки колби виконані з високоякісної сталі зменшеної товщини. Це дозволило зробити термоса легше і компактніше, без шкоди можливостям зберігати температуру.
Внутрішня частина колби має спеціальне покриття, стійке до нальоту і запаху (Non-Stick Coating). Це є одним з найважливіших достоїнств і переваг не тільки цієї серії термосів, але і всієї продукції компанії Zojirushi. Завдяки цьому покриттю вміст не контактує безпосередньо з металом, зберігаючи природний смак і корисні властивості.
Клапан кришки виконаний з високоякісних матеріалів. Являє собою кнопкову конструкцію, в якій одна кнопка його відкриває, а друга відповідно закриває. Конструкція зроблена так, що при закритті термоса з відкритим клапаном той закривається автоматично. Особлива конструкція дозволяє налити дуже акуратно і без бризок Ваші напої. Все дуже легко розбирається для промивки. Так що, ви не будете відчувати суп у вашому чаї.
Всі ущільнювачі виготовлені з каучуку, а не з силікону, як у більшості існуючих на ринку термосів, що значно продовжує їх термін експлуатації, а значить, і термін життя самого термоса.
Компактні і зручні, термоса цієї серії добре підходять для походів і пікніків, не тривалих виїздів на риболовлю. Оснащені відстібними ремінцем і виготовленою з високоякісних матеріалів складною ручкою.
Кришка термоса одночасно є і зручною чашкою для вашого улюбленого напою.
Вакуумнна колба з нержавіючої сталі, зсередини покрита тефлоновим покриттям, що дозволяє легко відмити колбу від жирних речовин, ремінець для перенесення.Температура води 100С, через 6 годин - 79С, через 24 години - 54С; Клавіша подачі / блокування води.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані