Модуль пам'яті для ноутбука SoDIMM DDR4 8GB (2x4GB) 2133 MHz eXceleram (E40821SD) - AT169205 - купити Модулі пам'яті до ноутбуків в Києві й Україні, доступні ціни на Модуль пам'яті для ноутбука SoDIMM DDR4 8GB (2x4GB) 2133 MHz eXceleram (E40821SD) - AT169205 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • Предлагаем ознакомиться с процессор cpu, либо монитор компьютера, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Выгодные цены на фальцовочная машина, предлагаем вам сделать выбор 3d печать и заказать с доставкой в Киеве.
  • Быстро и удобно купить винт ноутбук, обратите внимание на планшет, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Рекомендуем купить аккумуляторную в нашем магазине, а также память ддр с доставкой по Черновцам.
  • Предлагаем вам товар инструменты набор, купить с доставкой в Ужгород, рекомендуем вам мат плата, цена вас приятно удивит.
Модуль пам'яті для ноутбука SoDIMM DDR4 8GB (2x4GB) 2133 MHz eXceleram (E40821SD)

Модуль пам'яті для ноутбука SoDIMM DDR4 8GB (2x4GB) 2133 MHz eXceleram (E40821SD) - AT169205

Код товару: AT169205
Немає в наявності
Короткий опис:
Частота пам'яті 2133 МГц, Об'єм пам'яті 8 GB, Тип пам'яті DDR4, Напруга 1.2 V, Кількість модулів у наборі 2, Таймінги CL15,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Объем памяти 8 ГБ
Тип пам'яті DDR 4
Частота памяти 2133 MHz
Напруга 1.2 V
Тайминги CL15
Стандарты памяти PC4-17000
Форм-фактор памяти 260-pin SO-DIMM
Примітка Поставка товара возможна в ОЕМ-версии. То есть, товар может поставляться без сопровождающих материалов и дополнительных компонен
Гарантія 99 місяців
Виробник eXceleram
Опис

Придбати Модуль пам'яті для ноутбука SoDIMM DDR4 8GB (2x4GB) 2133 MHz eXceleram (E40821SD) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Завдяки модулям пам'яті SoDIMM DDR4 8GB (2x4GB) 2133 MHz eXceleram (E40821SD) Ви дізнаєтеся, на що дійсно здатний ваш комп'ютер. SODIMM (Small Outline DIMM) - це спеціальні модулі для портативних комп'ютерів, що відрізняються зменшеним розміром. Цей тип модулів пам'яті використовується також і в комунікаційному устаткуванні, де їх габарити, в усі сучасні ноутбуки встановлюються модулі формату SODIMM.

DDR4 зараз є домінуючим типом пам'яті для портативних і настільних комп'ютерів, серверів і робочих станцій. DDR4 розрахована на роботу на більш високих частотах, ніж DDR3, і характеризується меншим енергоспоживанням. DDR4 - це четверте покоління синхронної динамічної пам'яті з довільним доступом і подвоєною швидкістю передачі даних.

Модулі пам'яті для ноутбука SoDIMM DDR4 8GB (2x4GB) 2133 MHz eXceleram (E40821SD) створені на базі новітнього покоління технології DDR. Як і всі модулі пам'яті компанії, модулі пам'яті DDR4 спроектовані і створені таким чином, щоб повністю відповідати всім вимогам ентузіастів в області розгону ПК. Модулі пам'яті DDR4 забезпечують більш високу швидкість, більш низький час затримки, більш високу пропускну здатність і зменшене енергоспоживання в порівнянні з модулями пам'яті DDR3.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані