Клавіатура до охоронної системи Ajax KeyPad black (5653) - AT169213 - купити Аксесуари для охоронних систем в Києві й Україні, доступні ціни на Клавіатура до охоронної системи Ajax KeyPad black (5653) - AT169213 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Клавіатура до охоронної системи Ajax KeyPad black (5653)
Клавіатура до охоронної системи Ajax KeyPad black (5653)
Клавіатура до охоронної системи Ajax KeyPad black (5653)

Клавіатура до охоронної системи Ajax KeyPad black (5653) - AT169213

Код товару: AT169213
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Покоління Друге покоління Ajax. Тип клавіатури Бездротова. Дальність передачі бездротового сигналу 1700 м. Частота передачі 868,0−868,6 МГц. Тип елемента живлення 4 батареї типу ААА

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Ajax
Живлення 4 х ААА
Макс. расстояние между датчиками и централью 1700
Опис

Бездротова сенсорна клавіатура Ajax KeyPad використовується для управління охоронною системою Ajax. При натисканні кнопки або введення цифрового коду пристрій по радіоканалу відправляє сигнал на центральний блок сигналізації. Централь обробляє сигнал і включає або відключає режим охорони. Якщо користувач змушений зняти систему з охорони не по своїй волі, передбачена функція зняття з охорони з примусу, яка відправляє сигнал тривоги на ПЦС.

Щоб підключити клавіатуру до хабу, у вас повинна бути встановлена остання версія операційної системи - Malevich. Для оновлення до нової версії Hub OS, заповніть "форму" по цій посиланням

Клавіатура оснащена ефективною бездротовою системою радіозв'язку, яка використовує шифрування повідомлень і захист від підробки. Це забезпечує відмінну захищеність сигналізації від спроб злому зловмисниками. Крім того, вона має ультрасучасну високонадійну систему зв'язку, що дозволяє йому успішно працювати в межах декількох поверхів бізнес-центру або на відстані до 1700 м на відкритій місцевості від центрального блоку сигналізації.

особливості клавіатури

  • Передана клавіатурою інформація захищена від перехоплення і спроби підміни;
  • Максимальна відстань між клавіатурою і центральним блоком становить 1700 м в умовах прямої видимості;
  • Пристрій використовує для передачі сигналу частоту загального призначення 868 МГц, яка не вимагає ліцензії на використання;
  • Можливість часткової постановки на охорону;
  • Світлова індикація статусу пристрою;
  • Захист від розтину корпусу;
  • Перевірка працездатності пристрою пінг раз в 12 секунд;
  • Енергозберігаючий режим - працює від однієї батареї до 2 років;
  • Монтаж без розбору корпусу за допомогою кріплення SmartBracket.
Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані