Планшет Impression ImPAD B701 - AT169237 - купити Планшети в Києві й Україні, доступні ціни на Планшет Impression ImPAD B701 - AT169237 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Планшет Impression ImPAD B701
Планшет Impression ImPAD B701
Планшет Impression ImPAD B701
Планшет Impression ImPAD B701
Планшет Impression ImPAD B701
Планшет Impression ImPAD B701
Планшет Impression ImPAD B701

Планшет Impression ImPAD B701 - AT169237

Код товару: AT169237
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ дисплея 7", Об'єм оперативної пам'яті 1 ГБ, Тип Початкового рівня, з 3G/4G-модемом, Планшет + Смартфон, Планшети на Android, Роздільна здатність 1024 х 600, Вбудована пам'ять 8 ГБ, Операційна система Android 6.0,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Impression
Діагональ дисплея 7
Об'єм оперативної пам'яті 1 ГБ
Тип с 3G/4G-модемом, Планшет + Смартфон, Начального уровня, Планшеты на Android
Роздільна здатність 1024х600
Вбудована пам'ять 8 ГБ
Бездротові можливості 3G, Bluetooth, Wi-Fi
Операційна система Android
Тип матриці IPS
Процесор SpreadTrum SC7731
Кількість ядер процесора 4
Колір задньої панелі Чорний
Частота процесора 1.2 ГГц
Порти і роз'єми 1 x Audio, 1 x microUSB
Навігаційна система GPS
Підтримка карт пам'яті microSDHC
Тилова камера 5 Mpx
Фронтальна камера 2 Mpx
Додатково G-Sensor, FM-радио
Вага (г) 545, до 300
Колір передньої панелі Чорний
Емкость аккумулятора 3500 mAh
Опис

Придбати Планшет Impression ImPAD B701 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Планшет Impression ImPAD B701
Останнім часом все більше набувають популярності такі модні гаджети, як планшети. І це не дивно, вони дуже зручні у використанні і мають ряд переваг перед комп'ютерами або ноутбуками.
Планшет розроблений спеціально для забезпечення сучасного, цікавого і творчого навчання і поєднує в собі широкі можливості сучасної операційної системи, зручність сенсорного екрану, потужність процесора. Impression ImPAD B701 виконаний з дуже міцного пластику, який не дряпається і на якому не залишаються помітними відбитки пальців. Скромні масогабаритні показники, ємна батарея і великий сенсорний екран планшета максимально відповідають сучасним потребам при самостійному і спільному навчанні.

Потужний процесор
Потужний процесор прекрасно справляється з одночасною обробкою декількох завдань. Його компоненти дозволяють керувати програмами, забезпечуючи швидке завантаження і рівномірний розподіл харчування для роботи всіх програм, запущених на пристрої. Потужний процесор робить планшет ідеальним багатозадачним пристроєм як для ведення бізнесу, так і для розваг.

Планшет Impression ImPAD B701 - багатофункціональний пристрій яке об'єднує в собі переваги планшетного ПК і просунутої операційної системи, мобільність і компактність, тривалий час роботи від одного заряду. Гаджет буде незамінним помічником у навчанні і допоможе вашій дитині легко і швидко інтегруватися в сучасний цифровий світ.

Impression - це торгова марка української компанії Навігатор, заснованої в 1996 році. Головний офіс компанії знаходиться в Києві. Завод по збірці обладнання - в місті Гостомелі. Компанія Навігатор є офіційним дистриб'ютором багатьох провідних виробників комп'ютерних комплектуючих. Під брендом Impression випускаються настільні комп'ютери, сервери, планшети, електронні книги і інші пристрої. Товари під брендом Impression представлені на ринку з 1997 року.

Лінійка продуктів включає в себе смартфони, ноутбуки, планшети, моноблоки, настільні комп'ютери, неттопи, а також домашні сервера і автомобільні реєстратори. Збірка проводиться на найбільшому в Україні виробничо-логістичного комплексі. ТМ Impression - це стандарт комп'ютерної індустрії, результат роботи команди професіоналів, що створюють оптимальні рішення відповідно до потреб покупців.

Планшети - це портативні комп'ютери, що відрізняються невеликими габаритами і вагою. Планшети створені для розваг на ходу. Це пристрої, які можна постійно носити з собою, не відчуваючи дискомфорту.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані