Дріпка Jwell RBA pour Strada (AC09-RBA-STRD) - AT169246 - купити Вейпінг - аксесуари в Києві й Україні, доступні ціни на Дріпка Jwell RBA pour Strada (AC09-RBA-STRD) - AT169246 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Дріпка Jwell RBA pour Strada (AC09-RBA-STRD)
Дріпка Jwell RBA pour Strada (AC09-RBA-STRD)

Дріпка Jwell RBA pour Strada (AC09-RBA-STRD) - AT169246

Код товару: AT169246
Немає в наявності
Короткий опис:
Матеріал корпуса нержавіюча сталь, Тип коннектора 510, Кількість спіралей 2,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Jwell
Тип коннектора 510
Матеріал корпусу нержавіюча сталь
Опис

Придбати Дріпка Jwell RBA pour Strada (AC09-RBA-STRD) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Дріпка Jwell RBA pour Strada (AC09-RBA-STRD)
RDA база для атомайзера Strada

З допомогою нової RBA-бази в маєте можливість перетворити ваш атомайзер Strada або Dulpx Light в обслуговуючий дріпп-атомайзер для краплинного паріння з системою верхньої заправки. Завдяки стандарту 510, ви зможете укомплектувати свій улюблений мод або вибрати будь-який інший відповідного стандарту і насолоджуватися пахощами і смаком.

Продукція бренду "ДжейВелл" пізнавана, її легко визначити вже з першого погляду. Справа в дизайні. Як відомо, французам властиво приділяти багато уваги зовнішності. Розробники JWell не змінюють національним традиціям. Також компанія відома завдяки солідному якості своїх девайсів і, звичайно ж, регулярним інновацій. Розробник постійно радує вейперов приємними новинками.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

особисті дані