Обігрівач ATLANTIC F17 Essential CMG BL-Meca/M (2000W) - AT169277 - купити Обігрівачі в Києві й Україні, доступні ціни на Обігрівач ATLANTIC F17 Essential CMG BL-Meca/M (2000W) - AT169277 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Обігрівач ATLANTIC F17 Essential CMG BL-Meca/M (2000W)
Обігрівач ATLANTIC F17 Essential CMG BL-Meca/M (2000W)
Обігрівач ATLANTIC F17 Essential CMG BL-Meca/M (2000W)
Обігрівач ATLANTIC F17 Essential CMG BL-Meca/M (2000W)

Обігрівач ATLANTIC F17 Essential CMG BL-Meca/M (2000W) - AT169277

Код товару: AT169277
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип конвектор, Установка підлоговий, Потужність 2000 Вт, Розмір приміщення (при висоті не більше 3м), м2 20 кв. м., Колір білий, Тип живлення електромережа,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ATLANTIC
Колір White
Тип конвектор
Потужність 2000 Вт
Размер помещения (при высоте не более 3м), м2 20 кв. м.
Установка напольна
Тип питания электросеть
Тип управления механічна
Додатково термостат, регулировка мощности/температуры, защита от перегрева, брызгозащитный корпус, IP 24
Габариты (В х Ш х Г), мм 451 x 754 x 98 мм
Опис

Придбати Обігрівач ATLANTIC F17 Essential CMG BL-Meca/M (2000W) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Обігрівач ATLANTIC F17 Essential CMG BL-Meca / M (2000W)

Французький концерн Atlantic GROUPE був створений ще в 1968 році. Всі ці роки його фахівці активно розробляли і удосконалили технології для створення в різного типу приміщеннях максимально комфортного мікроклімату. Продукція компанії популярна серед споживачів в більш, ніж 100 країнах світу. Компанія має 15 потужних виробничих майданчиків по всьому світу, в тому числі і в Україні.

Конвектор електричний Atlantic F17 1500 оснащений механічним термостатом і закритого типу Теном, що виключає пересушування повітря. Агрегат володіє надійністю і простотою управління, максимально швидко нагріває приміщення до комфортних температурних показників. Обігрівач можна використовувати і в якості автономного джерела обігріву в приміщеннях, де відсутнє центральне опалення, а також як додатковий елемент нагрівання в будівлях з централізованим опаленням. Клас водозащити IP 24позволяет розміщувати прилади в приміщеннях з підвищеним рівнем вологості, в тому числі для обігріву ванних і душових кімнат.

Обігрівач ATLANTIC F17 Essential, в залежності від заданої температури, автоматично включає і відключає нагрівальний елемент. Температура максимального нагрівання задається механічним способом за допомогою ручного термостата. Крім цього агрегат оснащений захисним механізмом від перегріву. Монтується на стіну, є можливість додаткового придбання ніжок для установки на підлогу.

Особливості електрообігрівача Atlantic F17:

Стійкість до перепадів напруги

Найбезпечніше надійно закріпити завдяки подвійній електроізоляції

Захищений ТЕН, що забезпечує довговічну, безпечну і тиху роботу

У комплекті поставляється штепсельна вилка

Розширений діапазон потужностей (від 500 до 2500 Вт)

Новий дизайн (серія DESIGN)

Спрощений монтаж

Доступна цінова політика

Марка Atlantic була заснована в 1968 році в Ля Рош-сюр-Йон. А на сьогоднішній день вона є визнаним лідером в Європі, Франції в сфері виробництва різних приладів опалення. Компанія виділяє близько 2,5% свого прибутку на різні розробки і наукові дослідження. Цим самим вона робить значний внесок в загальний розвиток сучасних передових технологій. У 1975 році почалася розробка і виробництво конвекторів, в 1978 році - виробництво водонагрівачів, ну, а в 2006 року компанія вийшла на ринок відновлюваної енергії.

На сьогоднішній день Atlantic є визнаним європейським лідером в сфері виробництва конвективних обігрівачів, а також найбільшим виробником накопичувальних водонагрівачів, які експортуються в різні європейські країни. Треба відзначити, що вся продукція компанії Atlantic має сертифікат за стандартом ISO 9001.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані