Витяжка кухонна PYRAMIDA TL 60 SLIM BR - AT169307 - купити Витяжки кухонні в Києві й Україні, доступні ціни на Витяжка кухонна PYRAMIDA TL 60 SLIM BR - AT169307 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Витяжка кухонна PYRAMIDA TL 60 SLIM BR
Витяжка кухонна PYRAMIDA TL 60 SLIM BR
Витяжка кухонна PYRAMIDA TL 60 SLIM BR
Витяжка кухонна PYRAMIDA TL 60 SLIM BR
Витяжка кухонна PYRAMIDA TL 60 SLIM BR

Витяжка кухонна PYRAMIDA TL 60 SLIM BR - AT169307

Код товару: AT169307
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип вбудована, Ширина корпусу 600 мм, Колір коричневий, Продуктивність 400 м3/год, Фільтри жировий, Лампи 2х40 Вт,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип вбудований
Ширина корпуса 600 мм
Колір Коричневий
Производительность 400 м3/час
Фильтры жировой
Лампы 2х40 Вт
Матеріал корпусу крашеный метал
Потужність 120 Вт
Уровень шума 50 dB
Виробник PYRAMIDA
Опис

Придбати Витяжка кухонна PYRAMIDA TL 60 SLIM BR Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Витяжка кухонна PYRAMIDA L 60 SLIM
Кухонна витяжка допоможе назавжди забути про протяги і довгих годинах провітрювання кухні після закінчення приготування обіду. Їй знадобиться всього кілька хвилин для того, щоб Ваша кухня знову наповнилася свіжим повітрям і Ви в повній мірі могли відчути аромат і смак свіжоприготованих страв. Витяжка кухонна PYRAMIDA L 60 SLIM працює в режимі відводу і циркуляції повітря. У режимі відведення забруднене повітря через витяжку виводиться в систему вентиляції, а на його місце надходить новий - чистий і свіжий.

У режимі циркуляції повітря через воздуховод надходить у витяжку, потім очищається за допомогою спеціальних фільтрів, а потім знову повертається в приміщення. Для очищення повітря від жирових домішок використовується металевий фільтр, який в разі забруднення легко можна очистити в посудомийній машині або під краном з теплою водою.
PYRAMIDA - німецький бренд якісної побутової техніки, що, в основному спеціалізується на виробництві витяжок і варильних панелей. Для задоволення потреб покупців в країнах СНД та інших країнах Східної Європи, в 2006 році на території України запущений високотехнологічний завод з виробництва продукції PYRAMIDA.

Це підприємство з ефективним технологічним процесом: сучасними пресами, складальної і фарбувальній лініями. У своєму сегменті ринку компанія, що успішно конкурує зі світовими брендами А-класу. Німецький підхід до якості, дизайну і технологій виробництва, забезпечив стійкий попит на витяжки PYRAMIDA. Вся лінійка техніки PYRAMIDA завжди ретельно перевіряється виробником, тестується за всіма показниками, тому гарантує придбання високоякісного продукту.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані