Витяжка кухонна VENTOLUX GARDA 60 WH (650) - AT169337 - купити Витяжки кухонні в Києві й Україні, доступні ціни на Витяжка кухонна VENTOLUX GARDA 60 WH (650) - AT169337 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Витяжка кухонна VENTOLUX GARDA 60 WH (650)
Витяжка кухонна VENTOLUX GARDA 60 WH (650)

Витяжка кухонна VENTOLUX GARDA 60 WH (650) - AT169337

Код товару: AT169337
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип вбудована, Ширина корпусу 600 мм, Колір білий, Продуктивність 650 м3/год, Фільтри алюмінієвий, Діаметр вентиляційної труби 125 мм,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип вбудований
Ширина корпуса 600 мм
Колір White
Производительность 650 м3/час
Фильтры алюминиевый
Диаметр вентиляционной трубы 125
Количество скоростных режимов 3
Лампы 2х40 Вт
Виробник VENTOLUX
Опис

Придбати Витяжка кухонна VENTOLUX GARDA 60 WH (650) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Витяжка кухонна VENTOLUX GARDA 60 WH (650) завдяки великій потужності якісно і швидко очистить повітря від жирових випарів. До того ж з нею Ваша кухня придбає неймовірно модний і оригінальний вигляд. З витяжкою Вам не страшні ніякі експерименти на кухні! Можна без проблем варити, смажити, запікати, тому що жахливі жирові компоненти, які проникають у повітря, тут же будуть зникати завдяки роботі алюмінієвого фільтра. Крім того, режим відводу дозволяє вивести забруднене повітря у вентиляцію. А вже звідти воно ніколи не проникне назад у Вашу кухню — на захисті стоїть спеціальний зворотний клапан.

Можливо, Вас лякає складність експлуатації витяжки? Однак дана модель максимально проста! Нею легко можна керувати лише невеликим натисканням на кнопочки, причому, щоб не псувати зовнішній вигляд витяжки, вони зроблені прихованими. На цьому зручність витяжки VENTOLUX GARDA 60 WH (650) не закінчується. В її конструкції передбачено 2 лампочки потужністю 40 Вт. Завдяки яким Ви можете додати освітлення в робочу зону плити і спокійно готувати в темний час доби.

Про якість роботи витяжки можна судити по наявності в ній надійного мотора. Його максимальна потужність складає 650 м3/ч. Високе значення цього показника робить очищення повітря неймовірно продуктивним. Хоча у використанні максимальної потужності не завжди є необхідність. Наприклад, якщо Ви готуєте одну страву, то витрачати зайву електроенергію досить недоцільно. І в даній витяжці цей момент врахований! Для регулювання її роботи існує кілька режимів швидкості.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані