Важіль перемикання передач Logitech Driving Force Shifter (941-000130) - AT016934 - купити Рулі ігрові в Києві й Україні, доступні ціни на Важіль перемикання передач Logitech Driving Force Shifter (941-000130) - AT016934 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Важіль перемикання передач Logitech Driving Force Shifter (941-000130)

Важіль перемикання передач Logitech Driving Force Shifter (941-000130) - AT016934

Код товару: AT016934
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Сумісність з ОС Xbox One, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, PlayStation 4, Сумісність з кермом Driving Force G920, Driving Force G29, Кількість передач 6, Матеріал шкіра, сталь, Кріплення гоночний симулятор, Висота 206.5 мм,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Совместимость с ОС Xbox One, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, PlayStation 4
Совместимость с рулем Driving Force G920, Driving Force G29
Матеріал сталь, кожа
Крепление гоночный симулятор
Висота 206.5 мм
Ширина 176.4 мм
Толщина 146.4 мм
Вес без кабеля 0.72 кг
Вес с кабелем 0.76 кг
Виробник Logitech
Опис

Придбати Важіль перемикання передач Logitech Driving Force Shifter (941-000130) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Важіль перемикання передач

 , Logitech Driving Force Shifter

використовується зі спортивними рулями G29 і G920 Driving Force.
Завдяки йому ви зможете отримати ще більше позитивних вражень від новітніх гоночних ігор для ПК і консолей.
Підключіть важіль перемикання передач, щоб додатково оснастити гоночний симулятор і підвищити реалістичність відчуттів при водінні.

Стрижень важеля перемикання передач виготовлений із сталі, що робить його неймовірно надійним в експлуатації і підвищує точність виконання маневрів.
Рукоятка і пильовик покриті високоякісною шкірою. ,
Це збільшує подібність пристрою з високопродуктивним перемикачем передач реального гоночного автомобіля, покращує його зносостійкість і зручність використання.

Важіль перемикання шести передач Н-подібної форми легко пересувається і замикається в обраній вами позиції, допомагаючи виконувати точне і плавне перемикання передач на крутих поворотах і при їзді по прямій.

Зносостійкі вбудовані затискачі дозволяють надійно зафіксувати важіль перемикання передач на столі або гоночному симуляторі, зводячи до мінімуму зміщення або хитання під час виконання агресивних маневрів.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані