Витяжка кухонна MINOLA HTL 6110 BR 630 - AT169408 - купити Витяжки кухонні в Києві й Україні, доступні ціни на Витяжка кухонна MINOLA HTL 6110 BR 630 - AT169408 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • Рекомендуем купить диск ссд в нашем магазине, а также высушиватель воздуха с доставкой по Днепродзержинску.
  • Предлагаем ознакомиться с диск пк, либо аксессуары телефона, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Выгодные цены на детектор банкнот, предлагаем вам сделать выбор инструмент строительный ручной и заказать с доставкой в Белой Церкви.
  • Быстро и удобно купить экшн, обратите внимание на степлер бумаги, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Предлагаем вам товар квадрокоптер видеокамерой, купить с доставкой в Бровары, рекомендуем вам принтер мфу, цена вас приятно удивит.
Витяжка кухонна MINOLA HTL 6110 BR 630
Витяжка кухонна MINOLA HTL 6110 BR 630
Витяжка кухонна MINOLA HTL 6110 BR 630
Витяжка кухонна MINOLA HTL 6110 BR 630
Витяжка кухонна MINOLA HTL 6110 BR 630
Витяжка кухонна MINOLA HTL 6110 BR 630

Витяжка кухонна MINOLA HTL 6110 BR 630 - AT169408

Код товару: AT169408
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип вбудована, Ширина корпусу 600 мм, Колір коричневий, Продуктивність 630 м3/год, Фільтри алюмінієвий, Вага 6.8 кг,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип вбудований
Ширина корпуса 600 мм
Колір Коричневий
Производительность 630 м3/час
Фильтры алюминиевый
Вага 6.8
Диаметр вентиляционной трубы 110 мм
Количество скоростных режимов 3
Лампы 1х25 Вт
Матеріал корпусу для металла
Потужність 250 Вт
Уровень шума 61 dB
Виробник MINOLA
Опис

Придбати Витяжка кухонна MINOLA HTL 6110 BR 630 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Витяжка кухонна MINOLA HTL 6110 BR 630

Витяжки Minola - це високотехнологічні агрегати для вашої кухні. Надійні, функціональні моделі високої якості прикрасять вашу кухню, а також зроблять все необхідне, щоб своєчасно очищати повітря під час приготування їжі. Функціональна, компактна, стильна - все це про вбудовується телескопічною витяжці MINOLA HTL 6110 BR 630. Ця витяжка буде прекрасним вибором для людей з кухонними приміщеннями невеликих розмірів.

Телескопічна витяжка MINOLA HTL 6110 BR 630 - це ідеальний варіант для кухні, адже вона володіє вбудовується (в шафу) конструкцією. Корпус витяжки виконаний з нержавіючої сталі і виглядає досить елегантно і стильно. Дана модель має високі технічні даними завдяки новій турбіні, що дозволяє досягти високої продуктивності і при цьому тихо працює. Телескопічна витяжка MINOLA HTL 6110 BR 630 має механічне кнопкове управління.

Витяжка має ряд особливостей:

- Продуктивність моделі становить 630 м3 / год.

- Стандартна для сегмента побут. техніки ширина - 60 см.

- 3-швидкісний мотор.

- Освітлення - лампа розжарювання 1 × 25 Вт.

- Тип фільтра повітря: проточний / циркуляційний.

- Витяжка обладнана зворотним клапаном, який перешкоджає поверненню повітря.

У комплекті присутній алюмінієвий фільтр, який дозволяє ефективно боротися з кіптявою. Надійність і довговічність у використанні гарантована європейською якістю.

Виробники побутової техніки пропонують великий асортимент витяжних пристроїв, що розрізняються по дизайну, функціоналу і розмірами. Буває складно підібрати підходящий варіант для конкретної кухні і гарнітура. Для тих, хто не знає, як вибрати витяжку на кухню, поради професіоналів допоможуть зробити правильний вибір. Важливо знати, за якими критеріями здійснюється підбір пристрою, щоб було простіше орієнтуватися в пропонованому виробниками асортименті. Виділивши основні параметри, зробити правильний вибір не складе особливих труднощів.

Навіть якщо в будинку добре працює вентиляція, без витяжного пристрою обійтися досить складно. У процесі приготування смажених або тушкованих страв в житлові кімнати будуть проникати різні запахи. Перш ніж вирішити, яка витяжка краще, варто ознайомитися з усіма можливими варіантами виконання. Важливо зрозуміти, що якщо для одного інтер'єру ідеально підійде одна модель, то в іншому вона буде не доречна.

При виборі витяжки в приватний будинок слід пам'ятати, що принцип роботи пристроїв може відрізнятися. Виробники пропонують два типи:

Рециркуляційні. Витяжки без відведення в вентиляцію включають спеціальні фільтри і систему примусової вентиляції, поміщені всередину корпусу. В процесі роботи такі пристрої пропускають забруднене повітря через фільтри, а після очищення повертають назад в приміщення. Купити витяжку з вугільним фільтром без відводу варто для приміщення, в якому складно підключитися в витяжці;

Проточні. Передбачає підключення до повітропроводу. За допомогою воздухоотвода для витяжки на кухню подається свіже повітря і примусово видаляється забруднене;

Комбіновані. Такі моделі можуть по черзі працювати в одному з перерахованих режимів. Можна перейти в режим рециркуляції або здійснювати очищення повітря через воздухоотвод.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані