Витяжка кухонна MINOLA HTL 6110 I 630 - AT169409 - купити Витяжки кухонні в Києві й Україні, доступні ціни на Витяжка кухонна MINOLA HTL 6110 I 630 - AT169409 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Витяжка кухонна MINOLA HTL 6110 I 630
Витяжка кухонна MINOLA HTL 6110 I 630
Витяжка кухонна MINOLA HTL 6110 I 630
Витяжка кухонна MINOLA HTL 6110 I 630
Витяжка кухонна MINOLA HTL 6110 I 630
Витяжка кухонна MINOLA HTL 6110 I 630

Витяжка кухонна MINOLA HTL 6110 I 630 - AT169409

Код товару: AT169409
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип вбудована, Ширина корпусу 600 мм, Колір нержавіюча сталь, Продуктивність 630 м3/год, Фільтри алюмінієвий, Вага 6.8 кг,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип вбудований
Ширина корпуса 600 мм
Колір нержавіюча сталь
Производительность 630 м3/час
Фильтры алюминиевый
Вага 6.8
Диаметр вентиляционной трубы 110 мм
Количество скоростных режимов 3
Лампы 1х25 Вт
Матеріал корпусу для металла
Потужність 250 Вт
Уровень шума 61 dB
Виробник MINOLA
Опис

Придбати Витяжка кухонна MINOLA HTL 6110 I 630 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Витяжка кухонна MINOLA HTL 6110 I 630 телескопічного типу зробить процес приготування їжі не тільки необхідним, але і приємним заняттям. Вона запобіжить поява жирної пилу і кіптяви на стінах і кухонних меблів. Пристрій може функціонувати в режимі відведення забрудненого повітря і циркуляції.

Продуктивність витяжки становить 630 м3 / год. Для захисту моторів від попадання пилу і бруду встановлений алюмінієвий фільтр. Це забезпечує більш тривалий термін експлуатації приладу. Робота пристрою не потривожить ваш відпочинок - максимальний рівень шуму навіть в самому інтенсивному режимі не перевищує 61 дБ.

Витяжка кухонна MINOLA HTL 6110 I 630 виконана в кольорі нержавіючої сталі, завдяки чому ідеально впишеться в інтер'єр вашої кухні. Ширина корпусу витяжки становить 60 см, висота - 17.5 см. Панель управління представлена ??механічними кнопками, за допомогою яких ви зможете вибрати 1 з 3 швидкісних режимів. Для додаткового комфорту під час експлуатації передбачена вбудована лампа розжарювання (25 Вт).

При покупці витяжки ми, перш за все, звертаємо увагу на її функціональні особливості, ну і звичайно на дизайн, адже вона повинна, крім виконання своєї головної ролі воздуховода, ще й гармонійно вписуватися в інтер'єр кухні.

Телескопічна витяжка Minola HTL 6110 I 630 - якраз ідеальний варіант, адже має вбудованої (в шафу) конструкцією. Виконана з таких матеріалів як нержавіюча сталь і скло, що виглядає досить елегантно і стильно.

Детальні характеристики: управління: стандартне кнопкове. Тип фільтра повітря: проточний. Витяжка оснащена алюмінієвим фільтром грубого (жировий) очищення. Mаксимальна потужність, м³ / год: 630. Рівень шуму, дБ: 61. 2 мотора потужністю 125 Вт, які можуть працювати на 3-х швидкостях. Освітлення представлено у вигляді лампи потужністю 25 Вт.

Види витяжки - саме такою класифікацією цікавляться споживачі, які хочуть отримати максимум зручності і комфорту на кухні. Пристрій видалення повітря, насиченого запахами їжі, жирами, продуктами згоряння газу забезпечить приємну атмосферу, збереже обробку стін і стелі, гарантує поліпшену вентиляцію. Але вибирати виріб для кухні слід виходячи не тільки з естетичних міркувань. Щоб установка кращим чином виконувала свою роль, при виборі і покупці варто знати, які бувають кухонні витяжки і чим вони відрізняються.

До класичного типу відносяться так звані купольні моделі. Це знайомі всім вироби, в найпростішому виконанні вони мають прямокутну нижню частину з повітрозабірниками, що сходиться пірамідальну форму, на вершині якої розташований вихід воздуховода.

Зазвичай такі пристрої виготовляються з відведенням в вентиляцію. Конструкцій, що мають на увазі рециркуляционний принцип роботи, практично не знайти. До основних переваг купольних моделей відносяться: надійність конструкції; відсутність одноразових частин, тут не зустрічаються фільтри з полімерного войлока; хороша продуктивність; зручне управління; габарити нижньої частини, які за розміром підходять до більшості варильні поверхні і газових плит.

Залежно від габаритів кухні, інтер'єру, розташування плити та вентиляційних каналів на сучасному ринку можна вибрати витяжку, яка буде ідеально виконувати поставлене перед нею завдання. При підборі підходящої моделі варто також оцінювати зручність її використання.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані