Рюкзак для ноутбука Lenovo Urban B810 15.6" Blue (GX40R47786) - AT169568 - купити Рюкзаки до ноутбуків в Києві й Україні, доступні ціни на Рюкзак для ноутбука Lenovo Urban B810 15.6" Blue (GX40R47786) - AT169568 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Рюкзак для ноутбука Lenovo Urban B810 15.6" Blue (GX40R47786)

Рюкзак для ноутбука Lenovo Urban B810 15.6" Blue (GX40R47786) - AT169568

Код товару: AT169568
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Рекомендований розмір ноутбуку 15.6", Спосіб закриття блискавка, Особливості вентиляція спини, вентиляція плечових лямок, Спинка м'яка, Колір синій, Матеріал поліестер,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Lenovo
Рекомендований розмір ноутбука 15.6
Спосіб закриття блискавка
Матеріал полиэстер
Спинка м'яка
Особливості вентиляция спины, вентиляция плечевых лямок
Внутрішня ширина під пристрій 262 мм
Внутрішня висота під пристрій 381 мм
Колір синий
Опис

Придбати Рюкзак для ноутбука Lenovo Urban B810 15.6" Blue (GX40R47786) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Рюкзак для ноутбука Lenovo Urban B810 15.6 "Blue (GX40R47786)

Lenovo Urban B810 - стильний, вишуканий рюкзак, який дозволить зручно переносити ноутбук з офісу додому, а також вмістить в себе всі необхідні матеріали для навчання або відрядження. Дана модель досить містка і має багато додаткових відділень для зберігання аксесуарів, гаманця, карток і багато чого іншого.

Надійні і міцні матеріали забезпечать тривалий термін використання, саме тому такий рюкзак стане "вірним другом" на багато років. Для людей, які цінують свій комфорт і мобільність, виробник оснастив рюкзак широкими шлейками і пом'якшеній "спинкою". Вони одзначно зменшують навантаження на спину. Загальний дизайн рюкзака лаконічний і стриманий, виконаний в темно-синьому кольорі. Додаткових візерунків або прикрас виріб не має, тому воно легко підійде майже до всіх стилів і образів. Віднести його можна до міського та молодіжного стилів.

Рюкзак Lenovo Urban BackPack підійде для тих, хто цінує якість і простоту. Відсутність зайвих деталей і додаткових, не завжди потрібних, функцій виробник компенсував максимальною якістю виконання. Кишені Lenovo Urban BackPack міцно прошиті і забезпечені необхідними органайзерами. Карман для ноутбука оснащений захисними стінками і фіксаторами.

Міцна застібка-блискавка для максимальної зручності відкриває велику частину клапана рюкзака. Широкі ергономічні лямки і посилена спинка рюкзака НЕ ??будуть напружувати спину власника. Регульовані ремені дозволяють підібрати оптимальну довжину лямок. Рюкзак зшитий з щільного поліестеру чорного кольору, з яким контрастують елементи обробки і блискавка яскраво-червоного кольору.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані