IP телефон Yealink SIP-T19P E2 - AT169631 - купити VOIP в Києві й Україні, доступні ціни на IP телефон Yealink SIP-T19P E2 - AT169631 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

IP телефон Yealink SIP-T19P E2

IP телефон Yealink SIP-T19P E2 - AT169631

Код товару: AT169631
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Кількість ліній 1, Тип підключення дротове, Інтерфейси Fast Ethernet, Голосові кодеки RFC2833, In-band, iLBC, G.729AB, G.726, G.722, G.711a/u (64 Кбіт/с), DTMF, Сигнальні медіа та мережеві протоколи UDP, TOS, TLS, TCP, SRTP, SIP RFC 3261, RFC3263, RFC2543, QoS, PPPoE, IPv6, IEEE802.1X, HTTP/HTTPS, HTTP, DNS, DHCP, Безпека MD5/MD5-sess, AES,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Yealink
Тип підключення провідне
Інтерфейси Gigabit Ethernet
Голосовые кодеки RFC2833, In-band, iLBC, G.729AB, G.726, G.722, G.711a/u (64 Кбит/с), DTMF
Основні функції экстренные вызовы, черный список, удержание звонка, трехсторонняя конференция, переадресация вызова (занято, нет ответа, безусло
Наличие громкой связи база
Разъемы RJ45, RJ-9
Разрешение дисплея 132х64
Габариты базы (ДхШхВ) 185 x 188 x 143 мм
Колір Чорний
Сигнальные медиа и сетевые протоколы UDP, TOS, TLS, TCP, SRTP, SIP RFC 3261, RFC3263, RFC2543, QoS, PPPoE, IPv6, IEEE802.1X, HTTP/HTTPS, HTTP, DNS, DHCP
Особливості удержание/ожидание вызова, подавление эха, подавление шума, обнаружение голосовой активности, голосовая почта, генерация комфорт
Безпека MD5/MD5-sess, AES
Телефонная книга 1000 записей
Опис

Придбати IP телефон Yealink SIP-T19P E2 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

IP телефон Yealink SIP-T19P E2
Недорогий телефон для малих і середніх компаній з підтримкою однієї SIP-лінії. відрізняється високою функціональністю, простотою настройки і використання. Повністю русифіковане меню істотно спрощує роботу з апаратом. Телефон підтримує російське уведення з клавіатури, збереження контактів російською мовою. Телефонна книга на 1 000 абонентів має можливість експорту та імпорту контактів, додавання їх в чорний список. Yealink SIP-T19P зберігає історію дзвінків - сто останніх операцій, має функцію швидкого і прискореного набору.

Налаштування дозволяють вибирати мелодію дзвінка, регулювати гучність динаміка і чутливість мікрофона. Є можливості переадресації та утримання виклику, автовідповідь і автовизов, конференц-зв'язок, інтерком-виклик і гаряча лінія. Виробляти настройку роботи апарату, а також керувати його функціями можна не тільки з клавіатури, а й через веб-інтерфейс і віддалено.
Апарат підтримує основні сучасні стандартні зв'язку, володіє широкосмугових звуковим движком, має вбудовані автоматичні функції поліпшення звуку, придушення шумів, видалення луни і т.д. У комплекті з апаратом поставляється все необхідне для його використання. На корпусі IP телефон Yealink SIP-T19P E2 передбачені кріплення на стіну.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані