Витяжка кухонна PYRAMIDA KZ 60 BR - AT169681 - купити Витяжки кухонні в Києві й Україні, доступні ціни на Витяжка кухонна PYRAMIDA KZ 60 BR - AT169681 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • Рекомендуем купить vr в нашем магазине, а также ссд пк с доставкой по Виннице.
  • Предлагаем вам товар брошюрователь, купить с доставкой в Днепродзержинск, рекомендуем вам видеопроектор, стоимость вас приятно удивит.
  • Выгодные цены на источники бесперебойного электропитания, предлагаем вам сделать выбор резак гильотина бумаги и заказать с доставкой в Харькове.
  • Предлагаем ознакомиться с дешево мфу, либо нормализатор напряжения, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Быстро и удобно купить свич, обратите внимание на плоттер купить, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
Витяжка кухонна PYRAMIDA KZ 60 BR
Витяжка кухонна PYRAMIDA KZ 60 BR
Витяжка кухонна PYRAMIDA KZ 60 BR
Витяжка кухонна PYRAMIDA KZ 60 BR
Витяжка кухонна PYRAMIDA KZ 60 BR
Витяжка кухонна PYRAMIDA KZ 60 BR

Витяжка кухонна PYRAMIDA KZ 60 BR - AT169681

Код товару: AT169681
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип похила, Ширина корпусу 600 мм, Колір коричневий, Продуктивність 320 м3/год, Діаметр вентиляційної труби 100 мм, Лампи 2х40 Вт,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип наклонная
Ширина корпуса 600 мм
Колір Коричневий
Производительность 320 м3/час
Лампы 2х40 Вт, лампа накаливания
Матеріал корпусу крашеный метал, нержавіюча сталь
Потужність 120 Вт
Уровень шума 50 dB
Виробник PYRAMIDA
Опис

Придбати Витяжка кухонна PYRAMIDA KZ 60 BR Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Витяжка кухонна PYRAMIDA KZ 60 BR / U
Витяжка має похилий тип. Встановлюється на стіну і неможливо монтувати на меблі. У трубі захований воздухоотвод і електрика. Споживає трохи електроенергії. Невеликих розмірів. Красивого кольору. Фільтрує повітря від неприємних ароматів і пилу. Може фільтрувати і охолоджувати повітря.

Виконана в хайтековські і некласичної дизайні. Мобільна і проста. Працює шляхом рециркуляції повітря. Витягає повітря з потужністю 320 м3 / год. Споживає при роботі 120Вт. Працює на єдиному двигуні. Двигун включається на три швидкості. На панелі кнопка включення, регулювання потужності і освітленості. Тягне повітря для очищення і фільтрації. Усередині герметична. Фільтр закритий сіткою. Легко демонтувати і чистити. Зроблений з алюмінію, легко мити навіть від нагару. Можна встановити фільтр з вугіллям. Також має дві лампочки розсіяного світла і освітлює поверхню. Лампи мають не більше 40 Ватт. Працює тихо і виробляє 50дБ. Висота регулюється. Ступінь захисту відповідає другому рівню. Повинна знаходиться вище плити на 60 см.

PYRAMIDA - це німецький бренд якісної побутової техніки, що, в основному спеціалізується на виробництві витяжок і варильних панелей. Для задоволення потреб покупців в країнах СНД та інших країнах Східної Європи, в 2006 році на території України запущений високотехнологічний завод з виробництва продукції PYRAMIDA. Це підприємство з ефективним технологічним процесом: сучасними пресами, складальної і фарбувальній лініями. У своєму сегменті ринку компанія, що успішно конкурує зі світовими брендами А-класу. Німецький підхід до якості, дизайну і технологій виробництва, забезпечив стійкий попит на витяжки PYRAMIDA. Вся лінійка техніки PYRAMIDA завжди ретельно перевіряється виробником, тестується за всіма показниками, тому гарантує придбання високоякісного продукту.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані