Варочна поверхня INTERLINE TK 4340 WH - AT169685 - купити Варильні поверхні в Києві й Україні, доступні ціни на Варочна поверхня INTERLINE TK 4340 WH - AT169685 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Варочна поверхня INTERLINE TK 4340 WH

Варочна поверхня INTERLINE TK 4340 WH - AT169685

Код товару: AT169685
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип поверхні газова, Кількість конфорок 4, Колір білий, Управління механічне, Матеріал поверхні метал, емаль, Матеріал держателів метал, емаль,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник INTERLINE
Тип поверхности Для газовых плит
Количество конфорок 4
Колір White
Управление механічна
Материал поверхности эмаль, металл
Материал держателей эмаль, металл
Диаметр и мощность конфорок Передняя правая 0.9 кВт, Задняя левая 1.45 кВт, Передняя левая 2.25 кВт, Задняя правая 1.45 кВт
Размеры ниши для встраивания 56 х 49 см
Розміри 58 х 50 см
Опис

Придбати Варочна поверхня INTERLINE TK 4340 WH Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Варильна поверхня INTERLINE TK 4340 WH

Потужна, економічна. Сучасну кухню важко уявити без варильної поверхні. Поверхня Interline TK 4340 WH володіє запасом всіх корисних функцій, відрізняється компактним дизайном і презентабельним зовнішнім виглядом.

Особливості моделі. Газова варильна поверхня - потужна і зручна модель. Корпус поверхні покритий емаллю білого кольору, яка легка в догляді і не залишає розлучень при збиранні. Грати виготовлені зі сталі, вони покриті емаллю. У моделі встановлено 4 газові конфорки, які оснащені автоматичним електророзпалом в ручці. Потужність найбільшої конфорки - 1,45 кВт, а найменшою - 0,9 кВт.Ета стильна і проста в управлінні газова варильна поверхня стане незамінною помічницею на будь-якій кухні, а стильний і лаконічний дизайн моделі ідеально впишеться в будь-який інтер'єр.

Технічні дані. Управління варильною поверхнею відбувається за допомогою поворотних перемикачів. Для роботи використовується природний газ з потужність приєднання 7 кВт. Панель поворотна розташована збоку від конфорок, що виключає можливість підгоряння ручок управління. Варильна поверхня оснащена всім необхідним для монтажу: шнуром живлення з вилкою. Вага поверхні становить 6,13 кг.

Компанія Interline виробляє і поставляє побутову техніку, яку відрізняє висока якість і оптимальна ціна. Не секрет, що часом ми залишаємо гроші тільки за відомий бренд, переплачуючи в рази, і вибираючи з обмеженого асортименту моделей, які нам нав'язує реклама. Але, погодьтеся, що для побутової техніки важливо співвідношення ціна / споживчі якості, а не те, скільки разів ми чуємо згадка про фірму виробника протягом дня.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані