Крісло ПРИМТЕКС ПЛЮС Stella GTP Black Wood 1.007 S-82 Beige (Stella GTP black wood 1.007 S-82) - AT169690 - купити Офісні меблі в Києві й Україні, доступні ціни на Крісло ПРИМТЕКС ПЛЮС Stella GTP Black Wood 1.007 S-82 Beige (Stella GTP black wood 1.007 S-82) - AT169690 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • Предлагаем вам товар мышка ноутбука, купить с доставкой в Павлоград, рекомендуем вам духовки, цена вас приятно удивит.
  • Предлагаем ознакомиться с игровые vr очки, либо проектор дешево, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Быстро и удобно купить монитор пк, обратите внимание на очки vr, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Выгодные цены на tsd терминал, предлагаем вам сделать выбор ssd твердотельный и заказать с доставкой в Ужгороде.
  • Рекомендуем купить карту в нашем магазине, а также биндер сшивания документов с доставкой по Хмельницкому.
Крісло ПРИМТЕКС ПЛЮС Stella GTP Black Wood 1.007 S-82 Beige (Stella GTP black wood 1.007 S-82)

Крісло ПРИМТЕКС ПЛЮС Stella GTP Black Wood 1.007 S-82 Beige (Stella GTP black wood 1.007 S-82) - AT169690

Код товару: AT169690
В наявності
3 253 грн
Короткий опис:
Оббивка штучна шкіра, Матеріал основи сталь, Технічне оснащення режим гойдання, регулювання висоти посадки, наявність підлокітників, Тип офісне крісло, Сидіння м'яке, Підлокітники тверді,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Обивка искусственная кожа
Техническое оснащение режим качания, регулировка высоты посадки, наличие подлокотников
Цвет обивки бежевий
Материал основания стальной
Сиденье мягкое
Подлокотники твердые
Материал подлокотников дерево
Цвет каркаса Чорний
Опоры пластиковые ролики
Высота min, см 86
Высота max, см 95
Ширина сидения, см 46
Глубина сиденья, см 46
Высота спинки, см 42
Вес, кг 13
Тип офисное кресло
Опис

Придбати Крісло ПРИМТЕКС ПЛЮС Stella GTP Black Wood 1.007 S-82 Beige (Stella GTP black wood 1.007 S-82) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Крісло ПРИМТЕКС ПЛЮС Stella GTP Black Wood 1.007 S-82 Beige (Stella GTP black wood 1.007 S-82)

Дизайн. Елегантна класика - ось як можна охарактеризувати це крісло. Силует строгий і лаконічний. Єдина прикраса - це драпірування в центральній частині сидіння, сформована за допомогою ліній прошивки оббивки. Механізми. Дане крісло оснащене механізмом Тілт - механізмом гойдання підвищеної комфортності. Цей популярний механізм з можливістю фіксації в робочому положенні, який допоможе вам урізноманітнити робочий час хвилинами приємного відпочинку. Перебуваючи в улюбленому кріслі, ви релаксіруете, навіть не перериваючи важливий телефонний дзвінок або продовжуючи становити важливий звіт. Механізм досить просто відрегулювати під конкретну вагу користувача за допомогою циліндричної ручки під сидінням. Газліфт допоможе встановити оптимальну для Вашого росту висоту сидіння.

Хрестовина. Хрестовина у даного крісла з міцного металу. Завдяки цьому йому забезпечена надійність і стійкість. Така хрестовина з часом не втратить свій первинний зовнішній вигляд і буде довго радувати вас своїм холодним блиском. Крісло легко пересувається за допомогою роликових опор. При виборі виду роликів потрібно керуватися типом підлогового покриття в приміщенні: пластикові підійдуть для ковроліну, а прогумовані - для паркету або ламінату. Для даної моделі відмінно підійдуть ролики зі спеціальною хромованою накладкою, яка більш гармонійно вписується в загальну концепцію дизайну крісла.

Особливості. Спинка крісла має правильний вигин у поперековій області, завдяки чому знімається навантаження з хребта і ви будете продуктивно і комфортно працювати, зовсім не відчуваючи втоми навіть в кінці робочого дня. Форма дерев'яного каркаса спинки і правильний розподіл товщини наповнювача дозволили зробити посадку максимально комфортною і огортає. Бічна підтримка, поперековий валик і інтегрований підголівник - всі ці вигини повторюють анатомічна будова хребта для комфортної та правильної його підтримки. Поглиблення в центрі сидіння і скошений передній край допомагають уберегти ноги від затікання і накопичення втоми після тривалого перебування в одному положенні.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані