Мишка Logitech M590 Silent Ruby (910-005199) - AT169711 - купити Мишки в Києві й Україні, доступні ціни на Мишка Logitech M590 Silent Ruby (910-005199) - AT169711 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • Предлагаем ознакомиться с электрофен промышленный, либо перфоратор, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Быстро и удобно купить готовый, обратите внимание на компьютерная мышка, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Предлагаем вам товар виртуальности, купить с доставкой в Ужгород, рекомендуем вам ssd, цена вас приятно удивит.
  • Выгодные цены на ссд диск пк, предлагаем вам сделать выбор новые видеокарты и заказать с доставкой в Ужгороде.
  • Рекомендуем купить озу в нашем магазине, а также бытовой электроинструмент с доставкой по Белой Церкви.
Мишка Logitech M590 Silent Ruby (910-005199)
Мишка Logitech M590 Silent Ruby (910-005199)
Мишка Logitech M590 Silent Ruby (910-005199)
Мишка Logitech M590 Silent Ruby (910-005199)

Мишка Logitech M590 Silent Ruby (910-005199) - AT169711

Код товару: AT169711
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Кількість кнопок 7, Тип Бездротові, Інтерфейс підключення радіо, Bluetooth, Роздільна здатність (max) 1000 dpi, Призначення для ноутбука, для комп'ютера, Тип сенсора оптичний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Logitech
Количество кнопок 7
Тип безпровідний
Інтерфейс підключення радіо, Bluetooth
Разрешение (max) 1000 dpi
Тип сенсора Optical Image Stabilizer
Призначення для ноутбука, для компьютера
Кнопки боковые
Тип скролла 1 кнопка-скролл
Живлення 1 × AA
Колір красный
Опис

Придбати Мишка Logitech M590 Silent Ruby (910-005199) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Мишка Logitech M590 Sient Ruby (910-005199) - компактна бездротова мишка, ключова особливість якої полягає в можливості одночасної роботи на двох комп'ютерах. Наприклад, таким чином можна швидко копіювати текст з одного файлу в інший, якщо ті розташовані на різних системах. Перемикання між останніми здійснюється натисненням всього однієї клавіші.

Інша важлива риса даної моделі - практично повна відсутність шуму при натисканні клавіш. Тому якщо ви подовгу сидіти за комп'ютером по ночах, то постійні клацання не заважатимуть сну членів вашої родини.

Завдяки спеціальному покриттю девайс практично не ковзає в руці навіть після довгих годин безперервного використання.
До того ж мишка оснащена двома бічними клавішами і вирізом під великий палець, за рахунок якого знижується навантаження на кисть і підвищує працездатність.

Висока точність при роботі з коліщатком прокрутки також служить приємним доповненням.
Мишка Logitech M590 Sient Ruby (910-005199) працює від однієї батарейки АА. Згідно із запевненнями виробника, девайс здатний пропрацювати близько 2 років від одного заряду. Хоча, звичайно, потрібно враховувати, що в реальності цей показник може варіюватися від режиму експлуатації та використовуваного комп'ютера.

Для того, щоб заряд витрачався економніше, передбачені функції автоматичного вимкнення (при відсутності активності протягом певного проміжку часу) і також повного відключення живлення за допомогою кнопки.

Logitech - фірма, спеціалізація якої - створення пристроїв периферійного типу для ПК. Головний офіс фірми розміщений в Швейцарії. Успішний шлях компанія почала в 1981 році, коли зуміла розробити комп'ютерну мишу. У той час миші тільки з'являлися як периферійне пристрої, здатні перевести взаємодію людини з ПК в інтуїтивне русло.

Компанія Logitech сьогодні здійснює поставки своєї продукції в 100 країн світу. Виробництво компанії розташоване в Азії. На початку шляху фірма розраховувала, що її продукти будуть забезпечувати OEM-сектор. В даний час продукція, випущена під маркою фірми Logitech в OEM-секторі становить не більше 12 відсотків. Більше 88 відсотків доходу фірмі приносить торгівля в роздріб.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані