Офісне крісло АКЛАС Рокко CH TILT Черное (55) - AT169807 - купити Офісні меблі в Києві й Україні, доступні ціни на Офісне крісло АКЛАС Рокко CH TILT Черное (55) - AT169807 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Офісне крісло АКЛАС Рокко CH TILT Черное (55)

Офісне крісло АКЛАС Рокко CH TILT Черное (55) - AT169807

Код товару: AT169807
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Оббивка тканина, сітка, Матеріал основи хромований метал, Технічне оснащення режим гойдання, регулювання жорсткості гойдання, регулювання висоти посадки, наявність підлокітників, механізм тілт, Максимальне навантаження, кг 100, Тип офісне крісло, Сидіння м'яке,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Обивка ткань, сетка
Техническое оснащение режим качания, регулировка жёсткости качания, регулировка высоты посадки, наличие подлокотников, механизм тилт
Цвет обивки Чорний
Материал основания хромированный металл
Сиденье мягкое
Подлокотники твердые
Материал подлокотников хромированный металл, пластик
Цвет каркаса нержавіюча сталь
Опоры пластиковые ролики
Диаметр основания, см 60 мм
Вес, кг 13
Тип офисное кресло
Опис

Придбати Офісне крісло АКЛАС Рокко CH TILT Черное (55) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Крісло Рокко - зручне і практичне офісне крісло в сучасному стилі. Ергономічна форма і стильний чорний колір оббивки - вдалий тандем, який забезпечив популярність цієї моделі у багатьох наших клієнтів, що віддають перевагу сучасний інтер'єр.

Чому варто купити. Головна особливість крісла Рокко-комбінація оббивок із стільникової тканини в сидінні і нейлонової сітки в спинки. Ці матеріали ідеально підходять для довгострокового інтенсивного використання в офісі. Вдале поєднання матеріалів, відмінну якість, стильний зовнішній вигляд і зменшена ціна - ідеальне поєднання для офісного крісла для персоналу.

Дизайн. Зовнішній вигляд крісла простий, але в той же час стильний і елегантний. Таке крісло прикрасить інтер'єр як офісу, так і домашнє робоче місце. Оригінальна квадратна форма досить широкої спинки має невеликий вигин, завдяки чому трохи обволікає спину сидить, забезпечуючи цим комфортну опору. Додаткова підтримка хребта в області попереку здійснюється за рахунок прогину і додаткової пластикової пластини, які знімають частину навантаження з хребта.

Оббивка. Оббивка в кріслі Рокко - нейлонова сітка, натягнута на міцний пластиковий каркас, з якою ви будете комфортно себе відчувати навіть у самий жаркий день завдяки її "дихаючими" властивостями. Цей матеріал відмінно справляється з інтенсивним навантаженням і довго зберігає свої властивості і привабливий зовнішній вигляд, завдяки своїй еластичності, підвищеної повітропроникності, міцності і зносостійкості.

Механізм. Механізм гойдання Tilt, встановлений в кріслі Рокко, це механізм, з яким ви зможете подарувати собі хвилини приємного відпочинку. Даний механізм налаштовується під вагу користувача і дозволяє досягати найбільшого комфорту при роботі в цьому кріслі. Крісло регулюється по висоті за допомогою газліфта і обертається навколо своєї осі. Регулювання механізму гойдання здійснюється за допомогою спеціального гвинта під сидінням. Пружина затискається під більшу вагу і, навпаки, послаблюється під менший.

Підлокітник. Підлокітники мають Т-подібну форму, на яку дуже зручно лягають руки. Матеріал підлокітників - метал і міцний армований пластик: . Таке поєднання гарантує міцність і надійність. Поверхня пластику - текстурована, щоб поверхня не дряпалася, а руки не зісковзували під час роботи.

Хрестовина. Хрестовина крісла Рокко виготовлена з металу. Така хрестовина дуже міцна і може витримувати навантаження до 120 кг. Блискуче хромоване покриття металу не тільки красива, але і дуже міцна. Воно не боїться інтенсивних навантажень і не схильне до дряпання.

Особливість. Дана модель розроблена таким чином, щоб можна було досить довго комфортно перебувати на одному місці. Воно досить м'яке і ергономічне - саме те, що потрібно для тривалого часу на одному місці.

Крісло Рокко - стильне, якісне і зручне крісло за дуже привабливою ціною! Для організації всього офісного інтер'єру в єдиному стилі пропонуємо доповнити його стільцями Рокко CF для приймальні та конференц-залів.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані