Стерилізатор BEURER BY 76 (4211125/953.05/8) - AT170018 - купити Аксесуари до кухонної техніки в Києві й Україні, доступні ціни на Стерилізатор BEURER BY 76 (4211125/953.05/8) - AT170018 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Стерилізатор BEURER BY 76 (4211125/953.05/8)

Стерилізатор BEURER BY 76 (4211125/953.05/8) - AT170018

Код товару: AT170018
В наявності
3 189 грн
Короткий опис:
Тип Стерилізатор для пляшечок дитячого харчування, Вид Паровий стерилізатор для СВЧ, Особливості навісні замки, Комплектація мірний стакан,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник BEURER
Тип Стерилизатор для бутылочек детского питания
Особливості навесные замки
Вид Паровой стерилизатор для СВЧ
Комплектація мерный стакан
Опис

Придбати Стерилізатор BEURER BY 76 (4211125/953.05/8) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Стерилізатор BEURER JBY 76 значно спрощує процедуру стерилізації дитячих предметів для догляду та харчування, яку необхідно проводити кілька разів на день. Прилад підходить для всіх стандартних дитячих пляшок, а також має тримач для пляшечок і щипці в комплекті. Він оснащений екраном, який відображує час стерилізації, а також має світловий і звуковий сигнали, що значно спрощує використання. Крім того, завдяки функції автоматичного відключення підвищується надійність в роботі.

Стерилізатор BEURER JBY 76 (4211125/953.05/8) дезінфікує пляшечки, молоковідсмоктувачі і аксесуари для годування малюка паром, усуваючи мікроби і бактерії. Цей швидкий і високоефективний стерилізатор здатний дезінфікувати до 6 пляшечок за 7 хвилин, а вміст залишається стерильним при закритій кришці протягом 3 годин. Стерилізатор надасть можливість стерилізації гарячим водяною парою приладдя, використовуваних для годування Вашого малюка, а також дрібних іграшок. Прилад зручний і простий у використанні, а завдяки легкій вазі і компактним розмірам, він не займе багато місця в сумці, що особливо оцінять ті, хто збирається в поїздку. Купуйте
стерилізатор BEURER JBY 76
за нашою вигідною ціною і Ви отримаєте універсальна і ефективне рішення, яке подбає про здоров'я Вашого малюка.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

особисті дані