Відеореєстратор Aspiring Expert 3 Wi-Fi GPS SUPER NIGHT VISION (Expert 3) - AT170131 - купити Відеореєстратори в Києві й Україні, доступні ціни на Відеореєстратор Aspiring Expert 3 Wi-Fi GPS SUPER NIGHT VISION (Expert 3) - AT170131 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Відеореєстратор Aspiring Expert 3 Wi-Fi GPS SUPER NIGHT VISION (Expert 3)

Відеореєстратор Aspiring Expert 3 Wi-Fi GPS SUPER NIGHT VISION (Expert 3) - AT170131

Код товару: AT170131
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип Автомобільний, Роздільна здатність камери 2 Mpx, Кут огляду камери 150°, Зовнішній екран 1.5" TFT, Підтримка карт пам'яті microSD до 64Gb, Режими зйомки 1920 x 1080 30 fps, 1280x720 60 fps,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип Автомобильный
Разрешение камеры 2 Mpx
Угол зрения камеры 150°
Внешний экран 1.5
Підтримка карт пам'яті MicroSD: до 64 ГБ
Режимы съёмки 1920 x 1080 30 fps, 1280x720 60 fps
Джерело живлення 170mAh
GPS логгер GPS логгер
Особливості Wi-Fi
Вага 59г
Колір Чорний
Розмір 46 x 50 x 42 мм
Виробник Aspiring
Опис

Придбати Відеореєстратор Aspiring Expert 3 Wi-Fi GPS SUPER NIGHT VISION (Expert 3) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Відеореєстратор Aspiring Expert 3 Wi-Fi GPS SUPER NIGHT VISION (Expert 3)

Володіючи досить скромними габаритами і ергономічною конструкцією, відеореєстратор Aspiring Expert 3 Wi-Fi поєднує в собі відмінну якість відео з роздільною здатністю Full HD і дуже зручне управління з можливістю активації всіх основних функцій одним натисканням. Також, варто відзначити, що дана модель оснащена 1,5-дюймовим екраном, що дозволяє комфортно працювати з настройками девайса, переглядати відзнятий матеріал і швидко вибирати найбільш оптимальний для зйомки ракурс.

Чудова картинка з високою деталізацією і широким кутом огляду. Відеореєстратор оснащений високочутливим сенсором AR 0238, 6-ти шарове скляними лінзами і продуктивний процесор NTK96658.

Завдяки такій «начинці» дана модель приємно дивує чудовою якістю роликів з високою деталізацією, мінімальним рівнем шумів і кутом огляду 150 градусів, що дозволяє відобразити всі смуги руху. Також цей пристрій підтримує запис з частотою 30 кадрів в секунду для точного відображення швидко рухомих об'єктів, а спеціальний режим HDR забезпечить чудовий результат при зйомці проти сонця або в нічний час.

Детектор руху, функція фотозйомки, що відключається мікрофон і інші корисні можливості. Крім усього іншого, відеореєстратор Aspiring Expert 3 Wi-Fi оснащений детектором руху, що дозволяє стежити за тим, що відбувається попереду автомобіля в той час, коли ви залишаєте його.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

особисті дані