Варочна поверхня VENTOLUX HSF640-A3 (X) - AT170144 - купити Варильні поверхні в Києві й Україні, доступні ціни на Варочна поверхня VENTOLUX HSF640-A3 (X) - AT170144 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • Выгодные цены на компьютерные сети, предлагаем вам сделать выбор оперативка компьютер и заказать с доставкой в Бердянске.
  • Предлагаем вам товар диск ноутбук, купить с доставкой в Краматорск, рекомендуем вам шредер, цена вас приятно удивит.
  • Рекомендуем купить мфу в нашем магазине, а также электро скобозабивной пистолет с доставкой по Кропивницкому.
  • Предлагаем ознакомиться с штроборез бороздодел, либо видеокарты компьютера, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Быстро и удобно купить ручной, обратите внимание на приставки, стоимость и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
Варочна поверхня VENTOLUX HSF640-A3 (X)
Варочна поверхня VENTOLUX HSF640-A3 (X)

Варочна поверхня VENTOLUX HSF640-A3 (X) - AT170144

Код товару: AT170144
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип поверхні газова, Кількість конфорок 4, Колір нержавіюча сталь, Управління механічне, Матеріал поверхні метал, Матеріал держателів емаль,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник VENTOLUX
Тип поверхности Для газовых плит
Количество конфорок 4
Колір нержавіюча сталь
Управление механічна
Материал поверхности для металла
Материал держателей эмаль
Диаметр и мощность конфорок Передняя правая 1 кВт, Задняя левая 1.7 кВт, Передняя левая 2.6 кВт, Задня права 1.7 кВт
Размеры ниши для встраивания 55 x 47 см
Розміри 59 х 51.5 х 5 см
Опис

Придбати Варочна поверхня VENTOLUX HSF640-A3 (X) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Варильна поверхня VENTOLUX HSF640-A3 (X)
Кожній людині на кухні знадобиться така річ, як для варки поверхня VENTOLUX HSF640-A3 (X). Без неї ви будете, як без рук. Вона дозволить вам смажити, тушкувати або варити продукти швидко, за рахунок своєї збірки. Зручна у використанні, не викликає проблем при експлуатації. VENTOLUX HSF640-A3 (X) зроблена з високоякісних матеріалів. Так як в її основі лежить нержавіюча сталь, то ви можете не турбуватися за збереження поверхні: вона буде стійка до корозії, що продовжить їй службу. Поверхня має в собі чотири стандартні газові конфорки. Працювати з пристроєм зручно за рахунок поворотних перемикачів, а також функції пристрою електрозапалювання. Навіть через багато років варильна поверхня буде задовольняти своєю працездатністю, завдяки своїй якості.

Варильна поверхня VENTOLUX HSF640-A3 (X) відмінно впишеться в інтер'єр будь-якої кухні завдяки своєму зовнішньому вигляду. Вона має мінімалістичний дизайн, який виглядає приємно. Поверхня не зіпсує загальний інтер'єр, і буде приносити естетичне задоволення своїм виглядом. У разі забруднення, вона легко відмивається, що є величезним плюсом. На сьогоднішній день тим лідером на ринку, у якого сміливо можна купити побутову вбудовану техніку в Україні, а також такі обов'язкові елементи кухонних обстановки, як аркова поверхню або інша вбудована побутова техніка, є Ventolux. Уже більше п'яти років на ринку України устаткування для кухні Ventolux вражають не тільки своєю якістю, але і асортиментом. Ventolux регулярно проводить дослідження, в ході яких, вивчаються і аналізуються потреби людей.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані