Витяжка кухонна Gefest ВО-4601 К12 - AT170328 - купити Витяжки кухонні в Києві й Україні, доступні ціни на Витяжка кухонна Gefest ВО-4601 К12 - AT170328 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Витяжка кухонна Gefest ВО-4601 К12
Витяжка кухонна Gefest ВО-4601 К12

Витяжка кухонна Gefest ВО-4601 К12 - AT170328

Код товару: AT170328
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип вбудована, Ширина корпусу 600 мм, Колір білий, Продуктивність 600 м3/год, Фільтри металевий, Вага 7.3 кг,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип вбудований
Ширина корпуса 600 мм
Колір White
Производительность 600 м3/час
Фильтры металлический
Вага 7.3
Диаметр вентиляционной трубы 150
Количество скоростных режимов 3
Лампы 2х25 Вт
Матеріал корпусу металл, стекло
Потужність 135 Вт
Уровень шума 65 dB
Виробник Gefest
Опис

Придбати Витяжка кухонна Gefest ВО-4601 К12 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Гармонійне доповнення до інтер'єру. Хочеться, щоб предмети кухонного інтер'єру були не тільки практичними, але і стильними? Витяжка Gefest ВО 4601 це саме той пристрій, що гармонійно впишеться в дизайн будь-якої кухні і буде служити вам довго.

Дана модель має 3 режими роботи, що оптимально для приготування різних страв. Наприклад, коли готуються кілька страв одночасно, варто включити максимальну швидкість, тобто третій режим, а при приготуванні омлету або каші встановіть свою витяжку на середню або мінімальну швидкість. Управління витяжкою відбувається за допомогою ползункового перемикача.

Багатофункціональність. Пристрій оснащений металевим рамковим фільтром, режимом рециркуляції повітря, відмінною якістю витяжки повітря, забрудненого кулінарними запахами і трьома режимами роботи вентилятора. В агрегаті є спеціальна лампа, завдяки якій можна готувати, не включаючи світло на кухні. Для управління витяжкою використовується зручний перемикач-повзунок. Модель має вбудований телескопічний механізм, для установки необхідно 60 см вільного місця. Апарат має продуктивність 600 м3 / год.

Якість від виробника. Витяжка Gefest проведена білоруською компанією, яка займає серйозні позиції на ринку побутової техніки довгий час. Вироби цієї фірми відрізняються якістю, комфортом використання та довговічністю. Продукція Gefest успішно конкурують із західними аналогами.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані