Планшет Bravis NB76 6.95" 3G (black) - AT170366 - купити Планшети в Києві й Україні, доступні ціни на Планшет Bravis NB76 6.95" 3G (black) - AT170366 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Планшет Bravis NB76 6.95" 3G (black)
Планшет Bravis NB76 6.95" 3G (black)
Планшет Bravis NB76 6.95" 3G (black)
Планшет Bravis NB76 6.95" 3G (black)
Планшет Bravis NB76 6.95" 3G (black)
Планшет Bravis NB76 6.95" 3G (black)

Планшет Bravis NB76 6.95" 3G (black) - AT170366

Код товару: AT170366
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ дисплея 7", Об'єм оперативної пам'яті 2 ГБ, Тип з 3G/4G-модемом, Початкового рівня, Планшети на Android, Роздільна здатність 1280 х 720, Вбудована пам'ять 16 ГБ, Операційна система Android 6.0,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Bravis
Діагональ дисплея 7
Об'єм оперативної пам'яті 2 ГБ
Тип с 3G/4G-модемом, Начального уровня, Планшеты на Android
Роздільна здатність 1280х720
Бездротові можливості 3G, Bluetooth, Wi-Fi
Операційна система Android
Тип матриці TN
Процесор MediaTek MT8321
Колір задньої панелі Чорний
Частота процесора 1.2 ГГц
Порти і роз'єми 1 x Audio, 1 x microUSB
Навігаційна система GPS
Підтримка карт пам'яті microSD
Тилова камера 2 Mpx
Фронтальна камера 0.3 Mpx
Додатково G-Sensor
Висота (мм) 188
Вага (г) 270
Колір передньої панелі Чорний
Емкость аккумулятора 3000 мАч
Опис

Придбати Планшет Bravis NB76 6.95" 3G (black) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Планшети Bravis - зарекомендували себе завдяки розумному поєднанню ціни, якості і хорошою функціональністю. У лінійці є як прості моделі, так і потужні пристрої з 2-х ядерним процесором, 3G модулем і 7" екраном. 

Планшет Bravis NB76 6.95" 3G (black)

Висока продуктивність. 2-х ядерний процесор MediaTek 8321 з тактовою частотою 1.2 ГГц робить цей планшет досить потужним, зручним і багатоцільовим інструментом для роботи і розваг. Висока чіткість і контрастність зображення дозволяють зануритися в події, що відбувається на екрані. Екран володіє швидкою реакцією на будь-який тип дотику, будь то простий дотик або перетягування. 7" екран дозволяє переглядати відео, грати в ігри, читати книги і користуватися інтернет-браузером. 

Дві камери. Спілкуйтеся з друзями через Skype завдяки фронтальній камері. Запам'ятовуйте особливі моменти життя за допомогою задньої камери, а потім діліться свіжими яскравими фотографіями в соціальних мережах. 

Вбудований 3G модем. Інтегрований 3G модем забезпечує простий доступ в інтернет. Вам необхідно лише вставити SIM-карту Вашого оператора і насолоджуватися інтернет серфінгом. Популярна операційна система Android покликана вивести швидкість і простоту на новий рівень. ОС має дружній інтерфейс і готова подарувати абсолютно нові відчуття взаємодії з користувачем.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані