Домофон Assistant 500IP- AVP WiFi видеофон (AVP- 500IP) - AT170461 - купити Домофони та панелі виклику в Києві й Україні, доступні ціни на Домофон Assistant 500IP- AVP WiFi видеофон (AVP- 500IP) - AT170461 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Домофон Assistant 500IP- AVP WiFi видеофон (AVP- 500IP)
Домофон Assistant 500IP- AVP WiFi видеофон (AVP- 500IP)
Домофон Assistant 500IP- AVP WiFi видеофон (AVP- 500IP)
Домофон Assistant 500IP- AVP WiFi видеофон (AVP- 500IP)
Домофон Assistant 500IP- AVP WiFi видеофон (AVP- 500IP)

Домофон Assistant 500IP- AVP WiFi видеофон (AVP- 500IP) - AT170461

Код товару: AT170461
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Екран немає, зображення на смартфоні, Живлення 12В, Кріплення накладний монтаж, Колір сріблястий, Додатково запис відео на SD-карту, Керування WiFi,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Экран отсутствует, изображение на смартфоне
Живлення 12В
Крепление накладной монтаж
Колір Сірий
Додатково запись видео на SD-карту
Управление Wi-Fi
Виробник Assistant
Опис

Придбати Домофон Assistant 500IP- AVP WiFi видеофон (AVP- 500IP) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Домофон Assistant 500IP - AVP WiFi відеофон (AVP - 500IP) - це пристрій, схожий на домофон, з'єднує дзвінок і відеовічко вхідних дверей через Wi-Fi зі смартфоном. Тепер зовсім не обов'язково підходити до вічка, щоб дізнатися, хто дзвонив. Додаток на мобільному пристрої покаже все, що відбувається у вас під дверима, зуміє записати відео на SD-карту пам'яті, щоб пізніше ви мали можливість його переглянути.

Звідти ж ви зможете переглянути історію активності ваших відвідувачів: хто і коли приходив, чиї дзвінки ви пропустили, а на які відповіли. Камера, що активується при русі, збереже обличчя всіх гостей і навіть тих, хто не наважився на дзвінок. Сумнівні особистості тепер тричі подумають перед тим, як з'явитися перед вашими дверима, а це питання безпеки. Для роботи з пристроєм потрібно всього лише підключити його до роутера дротом або через Wi-Fi і встановити на смартфон і планшет фірмовий додаток.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

особисті дані