Крісло ПРИМТЕКС ПЛЮС Zodiak D-5 - AT170488 - купити Офісні меблі в Києві й Україні, доступні ціни на Крісло ПРИМТЕКС ПЛЮС Zodiak D-5 - AT170488 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Крісло ПРИМТЕКС ПЛЮС Zodiak D-5

Крісло ПРИМТЕКС ПЛЮС Zodiak D-5 - AT170488

Код товару: AT170488
В наявності
5 301 грн
Короткий опис:
Оббивка штучна шкіра, Матеріал основи пластик, Технічне оснащення режим гойдання, регулювання жорсткості гойдання, регулювання висоти посадки, наявність підлокітників, Максимальне навантаження, кг 100, Тип офісне крісло, Сидіння м'яке,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Обивка искусственная кожа
Техническое оснащение режим качания, регулировка жёсткости качания, регулировка высоты посадки, наличие подлокотников
Цвет обивки Чорний
Материал основания пластик
Сиденье мягкое
Подлокотники твердые
Материал подлокотников пластик
Цвет каркаса Чорний
Опоры пластиковые ролики
Высота min, см 109
Высота max, см 118
Ширина сидения, см 47
Глубина сиденья, см 46
Высота спинки, см 61
Диаметр основания, см 62
Вес, кг 18.4
Тип офисное кресло
Опис

Придбати Крісло ПРИМТЕКС ПЛЮС Zodiak D-5 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Крісло ПРИМТЕКС ПЛЮС Zodiak D-5

Дизайн. Оригінальна горизонтальна прошивка в центрі сидіння і спинки створює неповторні лінії силуету, за якими ви безпомилково впізнаєте Зодіак. Класичні кольори екокожі, натуральної шкіри або тканини, в яких представлено крісло, гармонійно впишуться в будь-який інтер'єр.

Оббивка. Як оббивного матеріалу використовується еко-шкіра - сучасний матеріал, який вдало поєднав в собі "дихаючі" властивості натуральної та еластичну міцність штучної шкіри. Він міцний, зносостійкий і забезпечить крісла бездоганний зовнішній вигляд протягом багатьох років. Натуральна шкіра, в якій також можна виготовити Зодіак - найкращий варіант для будь-якого офісного крісла, але його мінус - це ціна. Ця модель також може бути виготовлена ??в оббивці з тканини двох видів.

Механізми. У даній моделі встановлений сучасним механізм гойдання Tilt. Цей популярний механізм з можливістю фіксації в робочому положенні, який допоможе Вам урізноманітнити робочий час хвилинами приємного відпочинку. Перебуваючи в улюбленому кріслі, ви релаксіруете, навіть не перериваючи важливий телефонний дзвінок або продовжуючи становити важливий звіт. Механізм досить просто відрегулювати під конкретну вагу користувача за допомогою циліндричної ручки під сидінням. Газліфт допоможе встановити оптимальну для Вашого росту висоту сидіння.

Підлокітники. Підлокітники дугоподібної ергономічної форми виготовлені з міцного пластику чорного кольору. Пластик має текстуровану поверхню, приємну на дотик. Такий візерунок не тільки дозволяє зручно розмістити руки, щоб вони не зсковзували, але і захищає поверхню від подряпин і пошкоджень. Висота підлокітників дозволяє наблизити крісло максимально близько до столу.

Хрестовина. Хрестовина крісла також виготовлена ??з чорного пластику. Хрестовина 5-ти променева, укомплектована роликовими опорами. Поверхня хрестовини також має текстуровану поверхню для зручності і захисту від подряпин. Пластикові ролики забезпечать крісла необхідну мобільність і підійдуть для м'яких підлогових покриттів, наприклад для ковроліну. Для паркету, плитки або ламінату рекомендуємо замінити їх на прогумовані, які можна замовити опционно. Зодіак - привабливе зовні, комфортне та якісне крісло за прийнятною ціною!

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані