Витяжка кухонна VENTOLUX FIORE 60 BK (750) PB - AT170608 - купити Витяжки кухонні в Києві й Україні, доступні ціни на Витяжка кухонна VENTOLUX FIORE 60 BK (750) PB - AT170608 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Витяжка кухонна VENTOLUX FIORE 60 BK (750) PB
Витяжка кухонна VENTOLUX FIORE 60 BK (750) PB

Витяжка кухонна VENTOLUX FIORE 60 BK (750) PB - AT170608

Код товару: AT170608
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип похила, Ширина корпусу 600 мм, Колір чорний, Продуктивність 750 м3/год, Фільтри алюмінієвий, Кількість швидкісних режимів 3,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип наклонная
Ширина корпуса 600 мм
Колір Чорний
Производительность 750 м3/час
Фильтры алюминиевый
Количество скоростных режимов 3
Лампы LED 2х1 Вт
Виробник VENTOLUX
Опис

Придбати Витяжка кухонна VENTOLUX FIORE 60 BK (750) PB Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

На сьогоднішній день тим лідером на ринку, у якого сміливо можна купити вбудовану побутову техніку в Україні, а також такі обов'язкові елементи кухонної обстановки, як плита газова або інша вбудована побутова техніка, є Вентолюкс. Вже більше п'яти років на ринку України техніка для кухні Ventolux вражає не тільки своєю якістю, але і асортиментом.

Похила витяжка Fiore 60 BK (750) PB являє собою сучасну, багатофункціональну техніку. Вона спеціально розроблялася для кухонь «Модерн». За стильним чорним дизайном похилої витяжки Fiore ховається відмінна потужність і мінімальна енерговитратність.

Похила витяжка Fiore 60 BK (750) PB - доступно і функціонально
Витяжка створена з чорного скла. Такий дизайн ідеально доповнює кухонну техніку аналогічного кольору. Похила витяжка Fiore має стандартний функціонал, тому в ній виключена поломка дорогих комплектуючих, таких як таймер, мультимедійний програвач, пультове керування та ін. Таким чином, експлуатаційний період буде максимальний.

Похила витяжка Fiore 60 BK (750) PB - естетична зовнішність і зручність
Похила поверхня значно збільшує робочий простір. Завдяки конструкції витяжки Fiore набагато комфортніше стояти біля плити, оскільки виключається шанс вдаритися об кут витяжки.

Основні якості похилої витяжки Fiore 60 BK (750) PB:
- Ширина 60 см відповідає стандартним плитам, варильним поверхням, духовим шафам.
- Яскраві та економні LED-лампочки по 1 Вт.
- Регулювання продуктивності трьома швидкостями.
- Швидкий відгук на кнопкове управління.
- Продуктивність становить 750 м3/ч.
- Комплектується фільтром (алюміній), а також клапаном (зворотний).

Похила витяжка Fiore 60 BK (750) PB призначена для кухонь до 25 квадратних метрів, при цьому максимальна висота стелі повинна бути три метри. Швидке очищення повітря виконується шляхом відведення.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані