Витяжка кухонна ELEYUS Storm 960 60 BG - AT170618 - купити Витяжки кухонні в Києві й Україні, доступні ціни на Витяжка кухонна ELEYUS Storm 960 60 BG - AT170618 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Витяжка кухонна ELEYUS Storm 960 60 BG
Витяжка кухонна ELEYUS Storm 960 60 BG
Витяжка кухонна ELEYUS Storm 960 60 BG
Витяжка кухонна ELEYUS Storm 960 60 BG
Витяжка кухонна ELEYUS Storm 960 60 BG
Витяжка кухонна ELEYUS Storm 960 60 BG
Витяжка кухонна ELEYUS Storm 960 60 BG
Витяжка кухонна ELEYUS Storm 960 60 BG

Витяжка кухонна ELEYUS Storm 960 60 BG - AT170618

Код товару: AT170618
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип вбудована, Ширина корпусу 600 мм, Колір бежевий, Продуктивність 960 м3/год, Фільтри алюмінієвий, Вага 8 кг,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип вбудований
Ширина корпуса 600 мм
Колір бежевий
Производительность 960 м3/год
Фильтры алюминиевый
Вага 8
Высота дымохода 140 мм
Диаметр вентиляционной трубы 150
Лампы 2х35 Вт
Матеріал корпусу крашеный метал
Потужність 270 Вт
Виробник ELEYUS
Опис

Придбати Витяжка кухонна ELEYUS Storm 960 60 BG Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

ELEYUS Storm 960 60 BG - телескопічна витяжка від торгової марки «ЕЛЕЮС». На перший погляд звичайна телескопічна витяжка, але вона має ряд вагомих переваг - це її висота і висока продуктивність. Тобто: висота вбудованої частини витяжки 138 мм, що є стандартним розміром для меблів з шафкою під вбудовану витяжку. Телескопічна витяжка «Storm», що встановлюється в кухонну шафку, вигідно доповнить стиль Вашої кухні, при цьому вона здатна видати дуже високу продуктивність, при низькому рівні шуму. Модель «Storm» 960: 960 м3/год.

Двопозиційний перемикач світла дозволяє вмикати і вимикати світло, як за допомогою висувної панелі, так і з допомогою самого вимикача. Висувна панель забезпечить додаткове втягування. Встановивши цю витяжку, ви відразу відчуєте, що таке справжня продуктивність.

Витяжка виготовляється в розмірах 50 і 60 см.
Колір виконання: нержавіюча сталь (матова), чорний, коричневий, бежевий, білий, білий з білим склом і чорний з чорним склом. Підсумувавши все вищесказане, хочеться відзначити, що дана модель витяжки - це вдале поєднання високої продуктивності в компактному корпусі. Витяжка чудово впишеться в дизайн вашої кухні. Потужна і витривала турбіна впорається з будь-яким запахом, димом або парою.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані