Планшет Bravis NB871 8" 4G Black - AT170668 - купити Планшети в Києві й Україні, доступні ціни на Планшет Bravis NB871 8" 4G Black - AT170668 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • Выгодные цены на аккумуляторная батарея, предлагаем вам сделать выбор гигрометр термометр и заказать с доставкой в Чернигове.
  • Быстро и удобно купить мышь, обратите внимание на планшет, стоимость и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Рекомендуем купить камеру экшн в нашем магазине, а также швейная машина с доставкой по Ивано-Франковску.
  • Предлагаем вам товар мышка пк, купить с доставкой в Сумы, рекомендуем вам кабель тв, цена вас приятно удивит.
  • Предлагаем ознакомиться с abs пластик, либо швейная машинка, купить через корзину, это станет лучшим решением.
Планшет Bravis NB871 8" 4G Black
Планшет Bravis NB871 8" 4G Black
Планшет Bravis NB871 8" 4G Black

Планшет Bravis NB871 8" 4G Black - AT170668

Код товару: AT170668
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ дисплея 8", Об'єм оперативної пам'яті 1 ГБ, Тип Початкового рівня, з 3G/4G-модемом, Планшет + Смартфон, Планшети на Android, Роздільна здатність 1280 х 800, Вбудована пам'ять 16 ГБ, Операційна система Android 8.1,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Bravis
Діагональ дисплея 8
Об'єм оперативної пам'яті 1 ГБ
Тип Начального уровня, с 3G/4G-модемом, Планшет + Смартфон, Планшеты на Android
Роздільна здатність WXGA (1280 x 800)
Бездротові можливості 4G, 3G, Bluetooth, Wi-Fi
Операційна система Android 8.0
Тип матриці IPS
Процесор MediaTek MT8735
Кількість ядер процесора 4
Колір задньої панелі Чорний
Частота процесора 1.3 ГГц
Тип SIM-карт miniSIM
Порти і роз'єми 1 x Audio, 1 x microUSB
Навігаційна система GPS
Підтримка карт пам'яті microSD
Тилова камера 0.3 Mpx
Фронтальна камера 2 Mpx
Додатково G-Sensor
Колір передньої панелі Чорний
Емкость аккумулятора 4000 mAh
Опис

Придбати Планшет Bravis NB871 8" 4G Black Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Планшет NB871 8 "4G Black Bravis підкреслить яскраву індивідуальність свого власника, подарує свіжі емоції і можливість відчути світ інтерактивного контенту по-новому.

Потужна апаратна складова. Чотирьохядерний процесор ідеально підходить для багатозадачності. Ефективні компоненти дозволяють працювати з ресурсоємними додатками, забезпечують безперебійний перегляд відео і відмінно підходять для ігор. Процесор MT8735 з тактовою частотою 1.3 ГГц робить цей планшет потужним, зручним і багатоцільовим інструментом для роботи і розваг.

Барвистий IPS екран. Висока чіткість і контрастність зображення дозволяють поринути в події, що відбувається на екрані. Ємнісний Multi-Touch екран має швидку реакцію на будь-який тип дотику, будь то просте торкання або перетягування. 8 "екран дозволяє комфортно переглядати відео, грати в ігри, читати книги і користуватися інтернет-браузером без урізувань і переносів об'єктів.

Дві камери. Спілкуйтеся з друзями через Skype завдяки фронтальній камері. Запам'ятовуйте особливі моменти життя за допомогою задньої 2.0-мегапіксельної камери, а потім діліться свіжими яскравими знімками в соціальних мережах. Популярна операційна система. Android покликаний вивести швидкість і простоту на новий рівень. ОС має дружній інтерфейс і готова подарувати абсолютно нові відчуття взаємодії з користувачем.

Торгова марка Bravis, що належить грецькій компанії DELFI, була створена при поділі напрямків бізнесу виробника: під маркою Bravis стали випускатися телевізори, DVD-плеєри, кабелю, радіопроігривателі, погодні станції, різдвяні гірлянди, тумби під телевізори, синтезатори, мікросистеми, магнітоли та домашні кінотеатри ; при цьому портативні пральні машинки, витяжки, чайники, мікрохвильові печі, м'ясорубки, обігрівачі, швейні машини та інша дрібна побутова техніка стали випускатися під маркою Delfa.

Виникнення бренду Bravis почалася з двох братів-греків - Ісидора і Іонаса Карагуніс, що проживали в місті Делфі. На один із днів народження своєї матері брати захотіли піднести їй подарунок - кавоварку, але після безуспішних спроб знайти варіант, який підходить за ціною, вони залишили цю думку, тому що були з бідної сім'ї. Вони не могли зрозуміти, чому виробники так ускладнюють моделі побутових приладів, що робить їх необгрунтовано дорогими, адже більшість функцій часто просто не потрібні і не використовуються. Пересічній людині потрібна від приладу зазвичай всього одна конкретна функція за доступною ціною.

Ідеологія, де мінімум функцій надається за розумні гроші, стала дуже популярною в країнах східної Європи і зокрема на Україні.

Творчий підхід розробників Bravis дозволяє гнучко реагувати на зміни потреб ринку і пропонувати найкращі рішення для будь-якої ситуації. Персонал з міжнародним досвідом, який працює під керівництвом креативних директорів, створює оптимальні продукти з високим рівнем якості і стильним дизайном.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані