Мийка високого тиску Fieldmann FDW201601-E - AT170679 - купити Очищувачі високого тиску в Києві й Україні, доступні ціни на Мийка високого тиску Fieldmann FDW201601-E - AT170679 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Мийка високого тиску Fieldmann FDW201601-E

Мийка високого тиску Fieldmann FDW201601-E - AT170679

Код товару: AT170679
Немає в наявності
Короткий опис:

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Fieldmann
Опис

Придбати Мийка високого тиску Fieldmann FDW201601-E Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Мийна машина високого тиску «Fieldmann» повинна бути невід'ємною складовою частиною технічного оснащення кожного будинку. Чистка терас, покритих плиткою підлог і мощених покриттів, двору і стін будинку, а також автомобіля - досить трудомістка фізична робота, але за допомогою варіативної форсунки і турбофорсункb, що входить в комплект, робота стане зовсім неважко. і комфортною. Варіативність форсунки забезпечує точне завдання ширини миючого струменя - за Вашим бажанням. Турбофорсунки, що відрізняються ефективною силою миття, можна використовувати, зокрема, при необхідності ще більш ретельного миття вже вимитої підставки. Користувач даної мийної машини високого тиску оцінить її невелику вагу і оптимальну потужність. Також ефективний інструмент - комбінація вбудованої ємності для миючого засобу і ротаційної щітки, яка дуже стане в нагоді користувачеві не тільки при митті автомобіля.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані