Пристрій безперебійного живлення LogicPower LPA- W - PSW-500VA, 2A/5А/10А (7145) - AT170698 - купити Джерела безперебійного живлення в Києві й Україні, доступні ціни на Пристрій безперебійного живлення LogicPower LPA- W - PSW-500VA, 2A/5А/10А (7145) - AT170698 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Пристрій безперебійного живлення LogicPower LPA- W - PSW-500VA, 2A/5А/10А (7145) - AT170698

Код товару: AT170698
В наявності
6 586 грн
Акція: Кешбек 400 грн. При придбанні даного товару покупець гарантовано отримує кешбек 400 грн
Короткий опис:

Потужність, Вт 350 Вт, Клас товару для домашніх ПК, Кількість розеток 1, Потужність, ВА 500 В*А, Форма вихідної току синусоїда, РК-дисплей так,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник LogicPower
Діапазон потужності, Вт до 500
Тип архитектуры линейно-интерактивный (line interactive)
Клас товару (ДБЖ) для котлів,насосів,відеоспостереження,техніки
Форма вихідного струму правильна синусоїда
Аккумуляторная батарея внешняя
Кількість АКБ зовнішній акумулятор
Тип исполнения настінний
Вхідна напруга 140 до 275 В
Размер, мм (ШхГхВ) 220 x 155 x 255 мм
Опис

Придбати Пристрій безперебійного живлення LogicPower LPA- W - PSW-500VA, 2A/5А/10А (7145) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Джерело безперебійного живлення LogicPower LPA- W - PSW-500VA, 2A / 5А / 10А (7145) є новинкою на ринку України, попередня серія ДБЖ тм Logicpower зарекомендувала себе як надійний і хороший апарат. Нова лінія безперебійників Logicpower LPY-W-PSW оснащена великим цифровим дисплеєм, стильним дизайном, можливістю настінного кріплення, якісними клемами на акумуляторну батарею і тороідальним трансформатором, що свідчить про збільшення надійності в роботі і як ДБЖ, але важливою відмінністю є можливість роботи без акумуляторної батареї !

Здатність навантаження до 350 Вт активного навантаження і 500 Вт короткочасної пікового навантаження. Правильна синусоїда вихідної напруги дозволяє підключити будь-яку техніку (газові та твердопаливні котли, циркуляційні насоси, електродриль, телевізори, міксери, лампи освітлення) сумарним навантаженням не більше-350 Вт. ДБЖ Logicpower LPY-W-PSW-500VA захистить Вашу техніку від стрибків напруги, короткого замикання, забезпечуючи при цьому подачу безперебійного живлення. Модель оснащена захистом від перезаряду / розряду акумуляторної батареї, від перевантаження блоку, теплового перегріву (активне охолодження).

Джерело безперебійного живлення LogicPower LPA- W - PSW-500VA, 2A / 5А / 10А (7145) з правильною синусоїдою є високотехнологічним і багатофункціональним обладнанням, за допомогою якого забезпечується резервне електроживлення різноманітних технічних пристроїв і електроніки при раптовому або аварійному відключенні живлення електромережі.

Модель ДБЖ / UPS LPY-B-PSW-500VA відрізняється високими якісними і технічними характеристиками, завдяки чому зможе успішно впоратися з усіма поставленими завданнями. Джерело безперебійного живлення з чистою синусоїдою LPY-B-PSW-500VA + (350 Вт) 5A / 10A 12 В має показники потужності 350 Вт і вхідна напруга 140-275 В, функцію стабілізації напруги, холодний старт, LED-дисплей. Батарея: підключається зовнішня 12 В (поставляється окремо).

Захисний функціонал ДБЖ / UPS з чистою синусоїдою LPY-B-PSW-500VA: від короткого замикання, перевантаження, перенапруги в електромережі, розряду і надлишкового заряду батарей, високого / низького напруги. Вибір UPS LPY-B-PSW-500VA з чистою синусоїдою є оптимальним рішенням для забезпечення безперебійної роботи вашої електроніки, комп'ютерної / побутової техніки та збільшення терміну її служби.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані