Тример садовий BLACK&DECKER электрокоса GL9035 (GL9035) - AT170906 - купити Мотокоси, тримери в Києві й Україні, доступні ціни на Тример садовий BLACK&DECKER электрокоса GL9035 (GL9035) - AT170906 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Тример садовий BLACK&DECKER электрокоса GL9035 (GL9035)
Тример садовий BLACK&DECKER электрокоса GL9035 (GL9035)
Тример садовий BLACK&DECKER электрокоса GL9035 (GL9035)
Тример садовий BLACK&DECKER электрокоса GL9035 (GL9035)
Тример садовий BLACK&DECKER электрокоса GL9035 (GL9035)

Тример садовий BLACK&DECKER электрокоса GL9035 (GL9035) - AT170906

Код товару: AT170906
В наявності
3 899 грн
Короткий опис:
Тип живлення мережа, Тип штанги вигнута, Ріжуча система волосінь, Ширина покоси, см 35, Регулювання ручки по висоті є, Швидкість обертання ріжучої насадки, об/хв 7000,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип питания сеть 220В
Тип штанги изогнутая
Режущая система леска
Ширина прокоса, см 35
Скорость вращения режущей насадки, об/мин 7000
Мощность двигателя, Вт 900
Расположение двигателя верхнее
Поворот рабочей поверхности 90 градусов
Уровень шума (звуковое давление), дБ(А 94
Конструкционные особенности телескопическая штанга, катушка для лески, защитный кожух
Тип двигателя электродвигатель
Напряжение питания, В 220
Мощность двигателя, л.с. 1.22
Виробник BLACK&DECKER
Опис

Придбати Тример садовий BLACK&DECKER электрокоса GL9035 (GL9035) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Електрична модель тримера Black&Decker GL9035 відмінно підійде для побутового застосування - з допомогою цього чудового інструменту можна виконувати швидку і якісну стрижку газону або ділянок біля будинку. Інструмент дуже простий у використанні, і вам не доведеться здійснювати тривалу підготовку до роботи, як це, наприклад, було б у разі застосування мотокоси або бензинової газонокосарки - досить підключити тример до мережі, і він відразу ж буде готовий до використання. При цьому досягається дуже тиха робота, знижений рівень вібрацій, відсутні шкідливі викиди в атомосферу.

Тример Black&Decker GL9035 відрізняється високою ріжучою здатністю, може використовуватися для скошування високої та густої трави. В якості ріжучого елемента використовується тримерна головка з волосінню, яка, обертаючись з високою швидкістю, виконує рівний і акуратний різ.

Для забезпечення максимальної працездатності встановлений двигун 900 Вт, що має значний ресурс. Досягається оптимальна ширина стрижки в 35 см, відмінне балансування тримера робить роботу з ним ще більш комфортною. Користувач може використовувати котушки AFL і HDL для роботи зі звичайною/густою травою.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані