Офісне крісло АКЛАС Арго New PL TILT Черное (5006) - AT171101 - купити Офісні меблі в Києві й Україні, доступні ціни на Офісне крісло АКЛАС Арго New PL TILT Черное (5006) - AT171101 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Офісне крісло АКЛАС Арго New PL TILT Черное (5006)

Офісне крісло АКЛАС Арго New PL TILT Черное (5006) - AT171101

Код товару: AT171101
В наявності
275 грн
Короткий опис:
Оббивка штучна шкіра, Матеріал основи пластик, Технічне оснащення режим гойдання, регулювання жорсткості гойдання, регулювання висоти посадки, наявність підлокітників, Максимальне навантаження, кг 120, Тип офісне крісло керівника, Сидіння м'яке,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Обивка искусственная кожа
Техническое оснащение режим качания, регулировка жёсткости качания, регулировка высоты посадки, наличие подлокотников
Максимальная нагрузка, кг 120
Цвет обивки Чорний
Материал основания пластик
Сиденье мягкое
Подлокотники мягкие
Материал подлокотников пластик
Цвет каркаса серый, черный
Опоры прорезиненные ролики
Высота min, см 110
Высота max, см 120
Ширина сидения, см 53
Высота спинки, см 70
Диаметр основания, см 70
Вес, кг 20
Тип офисное кресло руководителя
Опис

Придбати Офісне крісло АКЛАС Арго New PL TILT Черное (5006) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Крісло Арго-міфологічна назва і оригінальна зовнішність прекрасно поєднуються в кріслі Арго New.

Чому варто купити. Дана модель притягує до себе покупців в першу чергу завдяки елегантному дизайну, а при більш близькому знайомстві ви відчуваєте на собі його комфорт і практичність, необхідні для використання в сучасному офісному або домашньому інтер'єрі. За рахунок своєї м'якості, ергономічній конструкції і оптимального набору механізмів ця модель користується попитом у наших покупців вже не один рік. Присівши в Арго, Ви відчуваєте приємну підтримку всього тіла і неповторну атмосферу домашнього затишку - все це, безсумнівно, допоможе підняти настрій та створити позитивний настрій для успішного дня.

Дизайн. Дизайн крісла простий і елегантний, скрасивим рельєфом. Він порадує покупця своїми плавними вигинами і чіткими лініями рельєфу. Оригінальна форма спинки має яскраво виражене поділ на подушки для грудної та поперекової зони спини, що формує не тільки красивий зовні малюнок, але і забезпечує тілу обволікаючу підтримку. Невеликий інтегрований підголівник допоможе зручно розташувати голову під час роботи. Сидіння також зоноване: поглиблення в центральній частині і більш опуклий край забезпечать зручну посадку. Така модель буде доречною і сучасному кабінеті, і в затишній домашній обстановці.

Оббивка. Екокожа PU, використана в якості оббивки цього крісла, за своїми властивостями практично не поступається натуральній шкірі - вона має пористу структуру з напівматовим покриттям, приємна на дотик, проста в догляді і має хорошу повітропроникність. Цей матеріал має низьку теплопровідність і в холодну пору року він не охолоджує, а влітку не нагріває ваше тіло. Завдяки еластичності екошкіри, за допомогою прошивки дизайнерам вдалося сформувати красиві складки, які доповнюють елегантний силует.

Механізм. Всі конструктивні деталі і механізми добре доповнюють один одного. Механізм гойдання дає можливість переривати роботу приємними сеансами розслаблення, не встаючи з улюбленого крісла, а також дозволяє фіксувати крісло в вертикальному робочому положенні. При включеному режимі гойдання ви легко можете відрегулювати силу відхилення крісла за допомогою декоративного гвинта. Газліфт допоможе встановити оптимальну для вашого зростання висоту сидіння.

Підлокітник. Підлокітники виготовлені з міцного сріблястого пластика. Широка робоча поверхня і м'які накладки невпинно будуть служити надійною і комфортною опорою для Ваших рук.

Хрестовина. Хрестовина виготовлена також з сріблястого пластика. На дугоподібних променях хрестовини встановлені захисні декоративні накладки-зовнішнім виглядом хрестовини забезпечений надійний захист на довгі роки.

Особливість. Спинка крісла досить висока, добре підійде для людини вище середнього і високого зросту. Завдяки ергономічним прогинів дерев'яного каркаса вона забезпечує бічну і поперекову підтримку хребта і знімає зайве навантаження з нього. Це допоможе зберегти правильну поставу і забезпечити вам відмінне самопочуття протягом усього перебування в кріслі. Зовнішня поверхня крісла має правильні потовщення і інтегрований в спинку підголівник. За рахунок цього конструкторам вдалося отримати комфортне робоче місце, на якому Вам хочеться затриматися подовше. Посадка середньої жорсткість, щоб підтримувати тіло сидить в тонусі.

Арго - комфортне і добротне крісло в сучасному лаконічному стилі, яке допоможе вам борознити океан бізнесу так само успішно, як колись стародавні аргонавти героїчно підкорювали бурхливі хвилі в пошуках золотого руна.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

особисті дані