Багатофункціональний інструмент BLACK&DECKER MT300KA-QS 300Вт, кейс (MT300KA) - AT171199 - купити Багатофункціональні інструменти в Києві й Україні, доступні ціни на Багатофункціональний інструмент BLACK&DECKER MT300KA-QS 300Вт, кейс (MT300KA) - AT171199 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Багатофункціональний інструмент BLACK&DECKER MT300KA-QS 300Вт, кейс (MT300KA)

Багатофункціональний інструмент BLACK&DECKER MT300KA-QS 300Вт, кейс (MT300KA) - AT171199

Код товару: AT171199
В наявності
5 034 грн
Короткий опис:
Призначення побутовий, Виконувані операції шліфування поверхонь, різання деревини, абразивна обробка, Живлення мережа, Потужність 300 Вт, Максимальне число коливань 22 000 кол/хв, Особливості кейс, адаптер насадок Bosch, Einhell, Worx, 4 насадки в комплекті,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Призначення бытовой
Выполняемые операции шлифование поверхностей, резка древесины, абразивная обработка
Живлення сеть 220В
Потужність 300 Вт
Максимальное число колебаний 22 000 кол/мин
Особливості кейс, адаптер насадок Bosch, Einhell, Worx, 4 насадки в комплекте
Вага 5.8
Виробник BLACK&DECKER
Опис

Придбати Багатофункціональний інструмент BLACK&DECKER MT300KA-QS 300Вт, кейс (MT300KA) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Новий сучасний інструмент Black&, Decker MT300KA охоплює широкий діапазон застосувань в області 'зроби сам', тобто інструментів, які призначені для домашніх майстрів, а значить для періодичного використання, наприклад при ремонті, будівництві, будь-яких виробах тощо

З цим інструментом Ви легко зможете виконати велику кількість операцій, наприклад, різання, шліфування, очищення і видалення нальотів. Мультитул Black&, Decker MT300KA призначений:

  • для різання дерева, металу, гіпсокартону, ламінату, пластику та склопластику,
  • для шліфування дерева, ламінату, каменю, газобетону та гіпсокартону, для полірування і для видалення іржі,
  • ідеально підходить для вискоблювання клеєного лінолеуму та керамічної плитки,
  • для видалення лінолеуму, килимових покриттів і герметиків.
Система SuperLok використовувана в MT300KA — це унікальне рішення для кріплення робочих інструментів без інструменту, тобто без ключа або викрутки. Тільки інструмент і насадка у Ваших руках — клік і готово!

Відмінна ергономіка, спеціальна конструкція вимикача і обрезиненный корпус в місцях утримання роблять інструмент найбільш зручним у класі. Шліфувальна тарілка з вбудованою системою пиловидалення для більш чистої роботи. Додаткова гнучкість забезпечується адаптером, який дозволяє використовувати універсальні аксесуари інших виробників.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

особисті дані