Робот Ubtech Jimu Mini Kit (4 servos) (JR0401) - AT171278 - купити Трансформери і роботи в Києві й Україні, доступні ціни на Робот Ubtech Jimu Mini Kit (4 servos) (JR0401) - AT171278 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Робот Ubtech Jimu Mini Kit (4 servos) (JR0401)
Робот Ubtech Jimu Mini Kit (4 servos) (JR0401)
Робот Ubtech Jimu Mini Kit (4 servos) (JR0401)
Робот Ubtech Jimu Mini Kit (4 servos) (JR0401)
Робот Ubtech Jimu Mini Kit (4 servos) (JR0401)
Робот Ubtech Jimu Mini Kit (4 servos) (JR0401)
Робот Ubtech Jimu Mini Kit (4 servos) (JR0401)
Робот Ubtech Jimu Mini Kit (4 servos) (JR0401)

Робот Ubtech Jimu Mini Kit (4 servos) (JR0401) - AT171278

Код товару: AT171278
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип робота програмований, Матеріал корпуса полікарбонат, Інтерфейси Wi-Fi, Bluetooth, Колір білий, Режими управління Bluetooth 3.0/4.0 BLE+EDR, Сумісність з ОС IOS 7.0, Android 4.0.3,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип робота программируемый
Матеріал корпусу поликарбонат
Інтерфейси Wi-Fi
Колір White
Режимы управления Bluetooth 3.0/4.0 BLE+EDR
Совместимость с ОС IOS 7.0, Android 4.0.3
Аккумулятор Li-Ion
Время работы от аккумулятора 60 мин
Время зарядки 2 часа
Напряжение питания DC6.8V - DC9.6V (Typical Rating: 7.4V)
Рабочая температура, °С -5°C - 60°C
Висота 18
Ширина 16
Глибина 10 см
Емкость аккумулятора 1200 mAh
Виробник Ubtech
Опис

Придбати Робот Ubtech Jimu Mini Kit (4 servos) (JR0401) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Jimu Robot – це оригінальний конструктор, який не тільки познайомить кожну дитину з основами робототехніки, але і дозволить самостійно створити особистого механізованого друга, з яким можна провести чимало веселих хвилин. Іншою перевагою проекту є те, що він працює на найсучасніших системах, які доступні для освоєння маленькими дітьми. Навіть дорослі люди будуть із задоволенням збирати різні схеми!

У процесі гри діти будуть розвивати свою творчість і творче мислення, оскільки всі наявні схеми не обмежують арсенал можливостей малюка. Гравець здатний не тільки створити унікальну конструкцію, але і оснастити її різними механізованими можливостями, оскільки функціонал дозволяє програмувати робота на виконання певних завдань.

Гра і навчання в одному флаконі! Кожна інструкція доступно показує не тільки черговість складання деталей воєдино. Попутно надається інформація стосується основ інженерії, завдяки чому дитина зможе не тільки провести час із задоволенням, але і зрозуміти суть того, що він робить. Це спонукає інтерес до подальшого навчання, розвиває технічне мислення на ґрунті практичного застосування отриманих знань.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані