USB флеш накопичувач Transcend 16GB JetFlash 890S Silver USB 3.1 (TS16GJF890S) - AT017139 - купити USB Flash в Києві й Україні, доступні ціни на USB флеш накопичувач Transcend 16GB JetFlash 890S Silver USB 3.1 (TS16GJF890S) - AT017139 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

USB флеш накопичувач Transcend 16GB JetFlash 890S Silver USB 3.1 (TS16GJF890S)

USB флеш накопичувач Transcend 16GB JetFlash 890S Silver USB 3.1 (TS16GJF890S) - AT017139

Код товару: AT017139
Немає в наявності
Короткий опис:
Об'єм пам'яті 16 Gb, Інтерфейс USB 3.1/USB Type-C, Тип З захистом інформації, Високошвидкісні, Суперкомпактні, Матеріал корпусу пластик/метал, Колір сріблястий/чорний, Максимальня швидкість читання 90 Мбайт/сек,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Transcend
Інтерфейс USB 3.1/USB Type-C
Тип Высокоскоростные, С защитой информации, Суперкомпактные
Матеріал корпусу пластик/металл
Колір серебристый/черный
Максимальная скорость чтения 90 Мбайт/сек
Максимальная скорость записи 15 Мбайт/сек
Физические размеры 28.6 х 14.3 х 8.6 мм
Вага 3 г
Додатково защита от пыли и влаги
Опис

Придбати USB флеш накопичувач Transcend 16GB JetFlash 890S Silver USB 3.1 (TS16GJF890S) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

USB флеш накопичувач Transcend 16GB JetFlash 890S Silver USB 3.1 (TS16GJF890S) від компанії Transcend володіє високою швидкістю передачі інформації і прекрасним дизайном, що робить його найкращим вибором в категорії подібних пристроїв для тих, хто прагне до оптимального поєднання провідних технологій зі стилем.

USB флеш накопичувач оснащений двома роз'ємами: симетричним коннектором нового покоління USB Type-C і звичайним USB 3.1 (Gen 1). Пристрій призначений для копіювання фотографій, аудіо - і відеофайлів між сучасними комп'ютерами, мають порти USB Type-C, такими як MacBook, ПК, ноутбуки і настільні комп'ютери Mac.

Більш того, безкоштовний додаток Transcend Elite, який доступний для завантаження на сайті компанії, що дозволяє проглядати вміст накопичувача, а також здійснювати резервне копіювання найбільш цінної інформації, яка зберігається в MacBook, смартфоні або планшеті.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

особисті дані