Планшет Bravis NB108 10.1" 4G 16Gb silver - AT171427 - купити Планшети в Києві й Україні, доступні ціни на Планшет Bravis NB108 10.1" 4G 16Gb silver - AT171427 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • Предлагаем вам товар кухонная, купить с доставкой в Черкассы, рекомендуем вам принтер мфу, цена вас приятно удивит.
  • Рекомендуем купить лэптоп в нашем магазине, а также аппарат печати с доставкой по Бердянску.
  • Предлагаем ознакомиться с флешка компьютера, либо морозильную камеру, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Выгодные цены на молоток электрический, предлагаем вам сделать выбор ссд накопители и заказать с доставкой в Ровно.
  • Быстро и удобно купить лампочки, обратите внимание на карта, стоимость и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
Планшет Bravis NB108 10.1" 4G 16Gb silver
Планшет Bravis NB108 10.1" 4G 16Gb silver
Планшет Bravis NB108 10.1" 4G 16Gb silver

Планшет Bravis NB108 10.1" 4G 16Gb silver - AT171427

Код товару: AT171427
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ дисплея 10.1", Об'єм оперативної пам'яті 2 ГБ, Тип Початкового рівня, з 3G/4G-модемом, Планшет + Смартфон, Планшети на Android, Роздільна здатність 1280 х 800, Вбудована пам'ять 16 ГБ, Операційна система Windows 8.1,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Bravis
Діагональ дисплея 10
Об'єм оперативної пам'яті 2 ГБ
Тип Начального уровня, с 3G/4G-модемом, Планшет + Смартфон, Планшеты на Android
Роздільна здатність WXGA (1280 x 800)
Бездротові можливості 4G, 3G, Bluetooth, Wi-Fi
Операційна система Windows 8.1
Тип матриці IPS
Процесор MediaTek MT8735
Кількість ядер процесора 4
Частота процесора 1.2 ГГц
Тип SIM-карт miniSIM
Порти і роз'єми 1 x Audio, 1 x microUSB
Навігаційна система GPS
Підтримка карт пам'яті microSD
Тилова камера 2 Mpx
Фронтальна камера 2 Mpx
Додатково G-Sensor
Вага (г) 540
Колір передньої панелі Чорний
Емкость аккумулятора 5000 mAh
Опис

Придбати Планшет Bravis NB108 10.1" 4G 16Gb silver Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Планшет Bravis NB108 10.1 "4G 16Gb silver підкреслить яскраву індивідуальність свого власника, подарує свіжі емоції і можливість відчути світ інтерактивного контенту по-новому. Потужна апаратна складова. Чотирьохядерний процесор ідеально підходить для багатозадачності. Ефективні компоненти дозволяють працювати з ресурсоємними додатками, забезпечують безперебійний перегляд відео і відмінно підходять для ігор. Процесор MT8735 з тактовою частотою 1.2 ГГц робить цей планшет потужним, зручним і багатоцільовим інструментом для роботи і розваг.

Барвистий IPS екран. Висока чіткість і контрастність зображення дозволяють поринути в події, що відбувається на екрані. Ємнісний Multi-Touch екран має швидку реакцію на будь-який тип дотику, будь то просте торкання або перетягування. 10.1 "екран дозволяє комфортно переглядати відео, грати в ігри, читати книги і користуватися інтернет-браузером без урізувань і переносів об'єктів.

Дві камери. Спілкуйтеся з друзями через Skype завдяки фронтальній камері. Запам'ятовуйте особливі моменти життя за допомогою задньої 2.0-мегапіксельної камери, а потім діліться свіжими яскравими знімками в соціальних мережах. Популярна операційна система. Android покликаний вивести швидкість і простоту на новий рівень. ОС має дружній інтерфейс і готова подарувати абсолютно нові відчуття взаємодії з користувачем.

Власною торговою маркою компанії «Фокстрот» з 2004 року є компанія Bravis Техніка для дому. Будучи ексклюзивним імпортером, компанія реалізує також технічну підтримку і ремонт техніки по всій Україні. Техніка Bravis включає в себе кілька ключових переваг: сучасні технічні рішення, стильний дизайн і прийнятна ціна. Під торговою маркою «Bravis» пропонується відмінний вибір аудіо-відео техніки в середньому бюджетному ціновому діапазоні: LCD-телевізори, домашні кінотеатри, DVD-плеєри, а також сучасна акустика і ПК. Завдяки своєму унікальному дизайну техніка «Bravis» додасть Вашому будинку індивідуальний стиль.

При виборі побутової техніки важливо звернути увагу не тільки на характеристики, а й на вартість - адже деякі апарати здатні завдати серйозної шкоди сімейному бюджету. Саме тому компанія Bravis зосередила свої зусилля на розробці доступних пристроїв, які при цьому володіли б усіма необхідними кінцевому користувачеві функціями. Так на ринку з'явилася лінійка смартфонів, при помірній ціні здатних скласти конкуренцію іменитим брендам.

Економія при цьому досягається за рахунок ведення розумної маркетингової політики. Компанія вважає за краще робити апарати привабливими за рахунок привабливої ??ціни, в той час як конкуренти часто створюють агресивну рекламу, проводять дорогі акції або виплачують величезні гонорари залученими для виробництва роликів зірок. Філософія бренду Bravis стверджує, що вартість пристрою повинна залишатися розумною, а якість і дизайн повинні бути на висоті.

Щоб досягти цієї мети, компанія співпрацює з кращими китайськими виробниками. За рахунок цього вдається зберегти на низькому рівні витрати на випуск техніки. При цьому конкретний виробник вибирається з урахуванням кваліфікації фахівців, стану виробничої бази, наявності досвіду виконання подібних робіт, і, звичайно ж, репутації. А оскільки фабрики, на яких виготовляються смартфони Bravis, оснащені найсучаснішим високотехнологічним обладнанням, вся продукція відповідає найсуворішим вимогам до якості. Компанія контролює всі стадії процесу, крім того виконується контрольна перевірка кожної партії. Додатковим аргументом на користь бренду є успішна сертифікація пристроїв на відповідність суворим стандартам безпеки і якості.

Поряд з прагненням забезпечити мінімальну вартість для покупця, компанія докладає всіх зусиль, щоб смартфони виходили дійсно функціональними. У них встановлюються досить швидкі 2-х і 4-ядерні процесори, якісні IPS дисплеї з високою роздільною здатністю і великою діагоналлю, гідні камери, вони можуть працювати з 2 SIM-картами і використовуватися в якості навігатора. Завершує набір повноцінне гарантійне і післягарантійне обслуговування, яке при необхідності оперативно виконується в сервісних центрах Bravis. Завдяки цьому смартфони компанії впевнено завойовують любов і повагу споживачів.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані