Витяжка кухонна Borgio RNT-SG 60 ivory MU - AT171452 - купити Витяжки кухонні в Києві й Україні, доступні ціни на Витяжка кухонна Borgio RNT-SG 60 ivory MU - AT171452 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • Выгодные цены на пластмасса 3d, предлагаем вам сделать выбор электронная читалка и заказать с доставкой в Черновцах.
  • Предлагаем ознакомиться с 3d пластик, либо триммер бумаги, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Предлагаем вам товар пульверизатор электрический, купить с доставкой в Ивано-Франковск, рекомендуем вам мышь компьютерная, цена вас приятно удивит.
  • Быстро и удобно купить ибп пк, обратите внимание на электрокраскопульт, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Рекомендуем купить минимойку в нашем магазине, а также шуруповерт дрель с доставкой по Каменец-Подольскому.
Витяжка кухонна Borgio RNT-SG 60 ivory MU

Витяжка кухонна Borgio RNT-SG 60 ivory MU - AT171452

Код товару: AT171452
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип похила, Ширина корпусу 600 мм, Колір слонова кістка, Продуктивність 850 м3/год, Фільтри алюмінієвий, Вага 13 кг,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип наклонная
Ширина корпуса 600 мм
Колір слоновая кость
Производительность 850 м3/час
Фильтры алюминиевый
Вага 13
Диаметр вентиляционной трубы 120 мм
Лампы светодиодные лампы
Матеріал корпусу крашеный металл, стекло
Потужність 135 Вт
Также он знал, как профессиональную кухонную технику можно превр 63 dB
Уровень шума 63 dB
Виробник Borgio
Опис

Придбати Витяжка кухонна Borgio RNT-SG 60 ivory MU Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Витяжка кухонна Borgio RNT-SG 60 ivory MU

Прогрес не стоїть на місці, що змушує виробників випускати все більш нові моделі витяжок. ТМ Borgio не є винятком і намагається йти в ногу з часом. Саме це призвело до появи в асортименті похилих витяжок серії RNT. Головним, що виділяє похилі витяжки серед всіх інших моделей - технологія периметричного всмоктування, яка є альтернативою традиційному способу поглинання випарів.

Суть її полягає в тому, що потік повітря за допомогою центральної панелі направляється до країв витяжки і далі віддаляється через отвір, розташоване по периметру. Завдяки цій технології вдалося істотно знизити шум при роботі, за рахунок зниження навантаження на двигун і забезпечити максимальну ефективність очищення повітря.

Модель Borgio RNT-SG характерна висунутими вперед дверцятами. Фасади похилих витяжок TM Borgio виконані з загартованого скла, чорного, білого або бежевого, а також оснащені LED Block освітленням, що надає їм неповторний стильний і сучасний вигляд. Тип управління кнопкове. Управління дозволяє вмикати / вимикати підсвічування, перемикатися між швидкостями роботи витяжки. Потужність Borgio RNT-SG становить 850 м3, а максимальний шум при цьому на 3 швидкості всього 63 дБ.

Легенда про техніку для кухонь Borgio йде в Італію минулого століття, коли якийсь звичайний але дуже талановитий кухар на ім'я Лоренцо в маленькій італійській комуні Borgio вирішив поекспериментувати і представити суспільству не тільки вишукані страви, а й чарівне обладнання для місць, де ці страви можна готувати. Будучи кухарем з 30-тирічним стажем Лоренцо як ніхто знав, яка саме духовка, плита або витяжка буде краще для кухні. Також він знав, як професійний кухонний техніку можна перетворити в доступне і зручне обладнання для кухні простих домогосподарок.

Також він знав, як професійний кухонний техніку можна перетворити в доступне і зручне обладнання для кухні простих домогосподарок. Лоренцо почав експериментувати і пробувати створювати нові, більш зручні версії застарілої кухонної техніки, і вони відмінно вписувалася в звичайні кухні.

Згодом кухні з Borgio стали популярними не тільки в провінціях Італії, але і за межами країни, а Лоренцо прославився як один з найуспішніших кухарів-бізнесменів в країні. Що примітно, він не кинув свою улюблену справу - поки їм вироблена продукція розходилися по всьому світу в будинки і квартири сімейств, Лоренцо час від часу знову ставав за плиту і готував, адже він - справжнісінький кухар в душі. Минуло багато часу, а техніка для кухні Borgio стає все популярнішим, адже наступники кухаря Лоренцо з такою ж любов'ю продовжили бізнес свого наставника.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані