Витяжка кухонна Borgio RNT-SG 60 white MU - AT171453 - купити Витяжки кухонні в Києві й Україні, доступні ціни на Витяжка кухонна Borgio RNT-SG 60 white MU - AT171453 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Витяжка кухонна Borgio RNT-SG 60 white MU

Витяжка кухонна Borgio RNT-SG 60 white MU - AT171453

Код товару: AT171453
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип похила, Ширина корпусу 600 мм, Колір білий, Продуктивність 850 м3/год, Фільтри алюмінієвий, Вага 13 кг,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип наклонная
Ширина корпуса 600 мм
Колір White
Производительность 850 м3/час
Фильтры алюминиевый
Вага 13
Диаметр вентиляционной трубы 120 мм
Количество скоростных режимов 3
Лампы светодиодные лампы
Матеріал корпусу крашеный металл, стекло
Потужність 135 Вт
Уровень шума 63 dB
Виробник Borgio
Опис

Придбати Витяжка кухонна Borgio RNT-SG 60 white MU Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Витяжка кухонна Borgio RNT-SG 60 white MU

Прогрес не стоїть на місці, що змушує виробників випускати все більш нові моделі витяжок. ТМ Borgio не є винятком і намагається йти в ногу з часом. Саме це призвело до появи в асортименті похилих витяжок серії RNT. Головним, що виділяє похилі витяжки серед всіх інших моделей - технологія периметричного всмоктування, яка є альтернативою традиційному способу поглинання випарів.

Суть її полягає в тому, що потік повітря за допомогою центральної панелі направляється до країв витяжки і далі віддаляється через отвір, розташоване по периметру. Завдяки цій технології вдалося істотно знизити шум при роботі, за рахунок зниження навантаження на двигун і забезпечити максимальну ефективність очищення повітря.

< style="font-size: 1rem;" class="stagb">Витяжка кухонна Borgio RNT-SG 60 white MU характерна висунутими вперед дверцятами. Фасади похилих витяжок TM Borgio виконані з загартованого скла, чорного, білого або бежевого, а також оснащені LED Block освітленням, що надає їм неповторний стильний і сучасний вигляд. Тип управління кнопкове. Управління дозволяє вмикати / вимикати підсвічування, перемикатися між швидкостями роботи витяжки. Потужність Borgio RNT-SG становить 850 м3, а максимальний шум при цьому на 3 швидкості всього 63 дБ.

Легенда про техніку для кухонь Borgio йде в Італію минулого століття, коли якийсь звичайний але дуже талановитий кухар на ім'я Лоренцо в маленькій італійській комуні Borgio вирішив поекспериментувати і представити суспільству не тільки вишукані страви, а й чарівне обладнання для місць, де ці страви можна готувати. Будучи кухарем з 30-тирічним стажем Лоренцо як ніхто знав, яка саме духовка, плита або витяжка буде краще для кухні. Також він знав, як професійний кухонний техніку можна перетворити в доступне і зручне обладнання для кухні простих домогосподарок.

Також він знав, як професійний кухонний техніку можна перетворити в доступне і зручне обладнання для кухні простих домогосподарок. Лоренцо почав експериментувати і пробувати створювати нові, більш зручні версії застарілої кухонної техніки, і вони відмінно вписувалася в звичайні кухні.

Згодом кухні з Borgio стали популярними не тільки в провінціях Італії, але і за межами країни, а Лоренцо прославився як один з найуспішніших кухарів-бізнесменів в країні. Що примітно, він не кинув свою улюблену справу - поки їм вироблена продукція розходилися по всьому світу в будинки і квартири сімейств, Лоренцо час від часу знову ставав за плиту і готував, адже він - справжнісінький кухар в душі. Минуло багато часу, а техніка для кухні Borgio стає все популярнішим, адже наступники кухаря Лоренцо з такою ж любов'ю продовжили бізнес свого наставника.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані