Витяжка кухонна PYRAMIDA NR-MG 60 SYE-15 WH - AT171502 - купити Витяжки кухонні в Києві й Україні, доступні ціни на Витяжка кухонна PYRAMIDA NR-MG 60 SYE-15 WH - AT171502 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • Предлагаем ознакомиться с платы ноутбук, либо крепления телевизора, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Рекомендуем купить принтер в нашем магазине, а также бесперебойник ибп с доставкой по Кропивницкому.
  • Выгодные цены на винчестеры пк, предлагаем вам сделать выбор ридер банковских карт и заказать с доставкой в Черкассах.
  • Предлагаем вам товар ручной, купить с доставкой в Днепропетровск, рекомендуем вам гонки, цена вас приятно удивит.
  • Быстро и удобно купить pla пластик, обратите внимание на летающий дрон, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
Витяжка кухонна PYRAMIDA NR-MG 60 SYE-15 WH
Витяжка кухонна PYRAMIDA NR-MG 60 SYE-15 WH
Витяжка кухонна PYRAMIDA NR-MG 60 SYE-15 WH
Витяжка кухонна PYRAMIDA NR-MG 60 SYE-15 WH
Витяжка кухонна PYRAMIDA NR-MG 60 SYE-15 WH
Витяжка кухонна PYRAMIDA NR-MG 60 SYE-15 WH

Витяжка кухонна PYRAMIDA NR-MG 60 SYE-15 WH - AT171502

Код товару: AT171502
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип похила, Ширина корпусу 600 мм, Колір білий, Продуктивність 700 м3/год, Фільтри жировий, Вага 13.4 кг,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип наклонная
Ширина корпуса 600 мм
Колір White
Производительность 700 м3/час
Фильтры жировой
Вага 13.4
Диаметр вентиляционной трубы 120 мм
Количество скоростных режимов 3
Лампы LED 2х5 Вт
Матеріал корпусу металл, стекло
Потужність 120 Вт
Уровень шума 60 dB
Виробник PYRAMIDA
Опис

Придбати Витяжка кухонна PYRAMIDA NR-MG 60 SYE-15 WH Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Витяжка кухонна PYRAMIDA NR-MG 60 SYE-15 WH

Стильний лаконічний дизайн. Витончена матова фактура в однотонному колірному рішенні робить витяжку стильною і акуратною. Пофарбований металевий корпус чорного кольору ідеально гармонує з матовою дверцятами того ж відтінку. Проста геометрія форм і похила конструкція витяжки створюють вид легкості і невагомості. Така техніка однаково добре доповнить абсолютно різні інтер'єри, як ультрасучасні так і традиційні кухні.

Максимальний комфорт управління. Горизонтальна електронна панель управління і LED-дисплей розташовані у верхній частині похилого корпусу. 3 швидкості управляються за допомогою ергономічно зручних клавіш. Є таймер на 15 хвилин з автовідключенням. Енергозберігаюча технологія LED підсвічування. Відмінний огляд вручений поверхні забезпечує вбудоване світлодіодне освітлення. Дві інтегровані LED лампи по 5 Вт створюють яскраву і комфортну підсвічування. Важлива перевага такого світла - високий рівень енергоефективності.

П'ятишаровий захист мотора. Як і всі витяжки Pyramida, модель NR-MG 60 SYE-15 оснащена 5-ти шаровим жировим фільтром, який надійно захищають мотор від попадання всередину нього частинок жиру, кіптяви і пара. Висока продуктивність. Модель оснащена потужним тихим мотором продуктивністю 700 м3 / год, а також системою периметричного всмоктування, що максимально ефективно очищає повітря на кухні. У комплектацію входить антівозвратний клапан.

Надійний вибір. Ми докладаємо величезних зусиль, щоб Ви отримували задоволення від використання нашої продукції, і допоможемо з рішенням будь-яких непередбачених ситуацій, що стосуються техніки Pyramida. Вся техніка ретельно перевіряється, тестується і строго контролюється службою контролю якості компанії Pyramida Technik. Саме тому на всю вбудовану техніку Pyramida Ви отримуєте три роки повної гарантії офіційного виробника - безкоштовно!

Сьогодні бренд Pyramida - безумовний лідер на ринку вбудованої техніки України. У 2001 році ми почали формувати ринок, як окрему категорію. Крок за кроком вибудовували асортимент, пропонуючи українцям витяжки, варильні поверхні, духові шафи, посудомийні машини. Продумані технології. У 2006 році ми зробили сміливий крок і створили перше виробництво вбудованої техніки на вітчизняному ринку. Європейські фахівці, інноваційні технології та високий контроль якості дозволяють на сьогоднішній день випускати понад півмільйона одиниць вбудованої техніки в рік.

15 років ми створюємо якісну вбудовану техніку. Наші споживачі вірні своїм вибором, саме тому ми особливо пишаємося тим, що кожна третя українська сім'я вже вибрала для своєї кухні техніку Pyramida. Кожна 3 родина в Україні користується технікою Pyramida. Нагороди кращих премій країни: Українська народна премія, Фаворити успіху, Вибір року - результат нашої роботи і одночасно лінія старту до нових досягнень.

Очевидно, ми не змогли б добитися цього статусу без допомоги нашої команди і мільйонів українців, які готують з технікою Pyramida. Традиції теплих зустрічей, тісно пов'язані зі смачною їжею, знаходять особливий сенс. Завдяки їм створюється затишна атмосфера єдності і чуйності. Саме любов до традицій гостинності привела нас до створення техніки. Створюйте свої історії теплих зустрічей з технікою Pyramida, наповнюйте життя радістю тут і зараз. Від насолоди їжею - до насолоди зустріччю. Відкрийте цей шлях разом з нами.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані