Люлька Invictus V-Pram Diamond Jeans (30400) - AT171560 - купити Аксесуари для колясок і автокрісел в Києві й Україні, доступні ціни на Люлька Invictus V-Pram Diamond Jeans (30400) - AT171560 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Люлька Invictus V-Pram Diamond Jeans (30400)

Люлька Invictus V-Pram Diamond Jeans (30400) - AT171560

Код товару: AT171560
В наявності
39 грн
Короткий опис:
Колір сірий, Вік дитини до 6 місяців, Розміри 80 х 35 х 20 см,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Invictus
Колір Grey
Возраст ребенка от 6 месяцев
Розміри 80 х 35 х 20 см
Опис

Придбати Люлька Invictus V-Pram Diamond Jeans (30400) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Люлька Invictus V-Pram Diamond Jeans (30,400)

Виберіть люльку Invictus незрівнянного забарвлення! Зверніть увагу, що позиції White Elagance і Black Pearl містять вставки з екокожі. Текстиль на люльці відповідає сертифікату OEKO-TEX100. Це говорить про високу якість і безпеку використовуваних матеріалів. Текстиль всередині люльки V-Pram виконаний з натуральних матеріалів з хорошою гігроскопічністю. Внутрішня оббивка знімається для прання. Люлька легко встановлюється і знімається з шасі, компактно складається при транспортуванні або зберіганні.

Особливості: ергономічна форма. Внутрішні розміри: 80 х 35 х 20 см. Компактно складається для перевезення або зберігання. Підходить для будь-якого часу року. Підголівник регулюється по висоті. Найвищі не продуваються бортики. Вентиляційне віконце на капюшоні. Зручна ручка для перенесення. Глибокий капюшон з додатковим козирком. Легко встановлюється на шасі. У комплекті до колиски ви отримаєте оригінальні аксесуари: матрацик з кокосової койри, накидку на ніжки з подовженим бортом, москітну сітку і дощовик.

Уже багато років бельгійський бренд Invictus (Інвіктус) виробляє унікальні коляски для малюків. В основі кожної моделі лежать технічна надійність, висока якість, безкомпромісна безпеку, ретельний відбір сировини і матеріалів, а також сучасний міський стиль. Інженери компанії Invictus (Інвіктус) пропонують батькам коляски в найвищому виконанні і чудовому співвідношенні якості і ціни. У цьому вже встигли переконатися ті, хто придбав продукцію бельгійського бренду, представлену в Україні в мережі магазинів Babypark (Бебіпарк).

Щодня дитячі коляски, автокрісла і аксесуари тестуються тисячами батьків і дітей по всьому світу. Задоволення від прогулянок і догляду за маленькими дітьми - головна мета, яку ставлять перед собою співробітники Invictus (Інвіктус). Коляски та автокрісла відповідають найвищим вимогам, які висуваються до продукції подібної категорії. Це підкріплюється багаторічним досвідом роботи і використанням найсучасніших технологій виробництва. Кожна модель розробляється з любов'ю і тестується з особливою ретельністю. Наріжний камінь корпоративної філософії Invictus (Інвіктус) - дотримання всіх стандартів якості. Це стосується і універсальних колясок, і трансформерів, і прогулянкових моделей.

Ще кілька років тому компанія Invictus (Інвіктус) була представлена ??виключно на європейському ринку. Сьогодні її продукція користується попитом у багатьох країнах світу. Дитячі коляски та автокрісла Invictus (Інвіктус) відносяться до преміального класу, адже наші діти заслуговують на краще! Над розробкою їх дизайну трудяться найкращі бельгійські художники, дизайнери та інженери. Колірна гамма текстилю, який використовується при виробництві товарів Invictus (Інвіктус), відповідає найгарячішим європейським тенденціям. В даний час інженери компанії широко застосовують інноваційні технологічні рішення, включаючи гідрографіку і Електрополіровка рам візків, спеціальну обробку алюмінію, що дозволяє досягати рельєфних малюнків, що імітують фактуру натуральної деревини. Одна з інновацій Invictus (Інвіктус) - рама, для виробництва якої використаний вуглепластик з натуральним карбоновим покриттям. Завдяки цьому інженерам бельгійської компанії вдалося досягти максимально низького ваги шасі. Разом з колесами його вага не перевищує 6,5 кілограма! При цьому міцність рами залишилася колишньою.

Успіх компанії Invictus (Інвіктус) заснований на спільному виробництві продукції. Бельгія забезпечує якісний і міцний текстиль, а також стильний дизайн. Комплектуючі модулів і деталі шасі виробляються в Німеччині, а фахівці з Польщі займаються складанням колясок і автокрісел. Продукція Invictus (Інвіктус) сертифікована за європейським стандартом безпеки ЕСЕ R44 / 04В і має сертифікат відповідності державного стандарту України.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

особисті дані