Варочна поверхня LIBERTY PG6041G-CCW (441) - AT171657 - купити Варильні поверхні в Києві й Україні, доступні ціни на Варочна поверхня LIBERTY PG6041G-CCW (441) - AT171657 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Варочна поверхня LIBERTY PG6041G-CCW (441)
Варочна поверхня LIBERTY PG6041G-CCW (441)

Варочна поверхня LIBERTY PG6041G-CCW (441) - AT171657

Код товару: AT171657
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип поверхні газова, Кількість конфорок 4, Колір білий, Управління механічне, Матеріал поверхні загартоване скло, Матеріал держателів чавун,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник LIBERTY
Тип поверхности Для газовых плит
Количество конфорок 4
Колір White
Управление механічна
Материал поверхности закаленное стекло
Материал держателей чугун
Диаметр и мощность конфорок Передняя правая 1 кВт, Задняя левая 1.8 кВт, Передняя левая 3.4 кВт, Задняя правая 1.8 кВт
Размеры ниши для встраивания 56 x 48 см
Дополнительные характеристики Фиксированное положение "малое пламя", конфорка ВОК
Розміри 58.4 х 51 х 10 см
Опис

Придбати Варочна поверхня LIBERTY PG6041G-CCW (441) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Варильна поверхня LIBERTY PG6041G-CCW (441)
Зручна для варки поверхня дозволить приготувати безліч смачних улюблених страв швидко і з комфортом. Потужна конфорка WOK дає можливість готувати в об'ємних каструлях і мисках, завдяки своїй потужності. Також є дві конфорки середньої потужності для приготування страв на середньому вогні і в звичайному посуді.

Четверта конфорка - для розігріву, вона невелика за розміром, допоможе розігріти всі страви, при цьому, не маючи великої потужності. Регулятори дозволяють виставляти необхідну потужність конфорки. Стильний вигляд, легкість в миття роблять цей пристрій відмінним вибором. Висока якість дозволить насолоджуватися роботою цієї моделі довгі роки. Установка проста, при цьому, ви зможете встановити варильну поверхню в будь-якому місці на кухні.

Матеріал, з якого виготовлена ??нагрівальна поверхня - нержавіюча сталь високої якості. Сама поверхня газова, обладнана автоматичним розпалом в регуляторах. Також регулятори обладнані можливістю положення «мале полум'я». Решітки під каструлі з чавуну.

LIBERTY - це бренд, який вже давно радує своєю продукцією домогосподарок всієї країни. Liberty як торгова марка, була заснована в 1996 році в Лондоні, Великобританія. Перевагою компанії є швидка адаптація до споживчого ринку України. У зв'язку з цим асортимент компанії на даний момент складається з мультіварок, прасок, блендерів, пилососів, фенів і остольное техніки для дому та кухні.

На сьогоднішній день побутова техніка LIBERTY випускає свою продукцію на тих же заводах, що і більшість світових брендів. Компанія робить досить функціональну техніку сучасного дизайну. І основним слоганом компанії є - «Свобода вибору».

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані