Корпус Cougar Puritas - AT171752 - купити Корпуси в Києві й Україні, доступні ціни на Корпус Cougar Puritas - AT171752 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Корпус Cougar Puritas
Корпус Cougar Puritas
Корпус Cougar Puritas
Корпус Cougar Puritas
Корпус Cougar Puritas
Корпус Cougar Puritas

Корпус Cougar Puritas - AT171752

Код товару: AT171752
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Підтримувані материнські плати Mini - ITX, Micro - ATX, ATX, Особливості контролер швидкості обертання вентиляторів, вікно на бічній панелі, Класс корпусу Геймерські, Наявність блоку живлення без блоку живлення, Зовнішні роз'єми Audio, 3 x USB 3.0, Спосіб установки вертикальний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Cougar
Типоразмер Miditower
Поддерживаемые материнские платы Mini - ITX, Micro - ATX, ATX
Особливості окно на боковой панели, контроллер скорости вращения вентиляторов
Наличие блока питания без блока питания
Класс корпуса Геймерские
Внешние разъемы Audio, 3 x USB 3.0
Спосіб установки вертикальний
Количество внутренних отсеков 2.5 4
Количество слотов расширения 7
Количество и размер установленных вентиляторов 4 х 120 мм
Охлаждающие элементы вентиляционные решетки
Установка длинных видеокарт до 425 мм
Максимальная высота процессорного кулера 16
Матеріал корпусу пластик, металл
Вес, кг 11.1
Места для дополнительных вентиляторов Bottom 1x12 см, Back 1x12 см
Опис

Придбати Корпус Cougar Puritas Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Корпус Cougar Puritas

Mid-Tower корпус з загартованого скла з поліпшеним охолодженням. PURITAS - це корпус для відважних. Для тих, хто хоче створити те, що воістину буде належати йому. Для творців, для справжніх героїв моддинга. Цей корпус для тих, хто хоче випробувати свої навички. Повністю прозорий і з великою кількістю простору для високоякісних компонентів, єдині обмеження PURITAS - тільки твоя фантазія.

Кришталево прозоре загартоване скло. Чотири панелі із загартованого скла створюють ефект чорної дзеркальної коробки, що випромінює напівпрозоре внутрішнє освітлення. Корпус можна використовувати і з таким відбиваючим ефектом, а можна в поєднанні з внутрішнім освітленням створювати унікальні ефекти, які будуть вражати тебе і твоїх друзів.

Потужне охолодження. Для запуску сучасних ігор тобі потрібні досить потужні компоненти, які виділяють багато тепла. PURITAS дозволяє зануритися в гру, не турбуючись про перегрів, завдяки своїй фантастичній системі охолодження. Можливість установки до п'яти систем водяного охолодження і до десяти вентиляторів надає повну свободу в розробці системи, що забезпечує достатнє охолодження комп'ютера.

PURITAS також має систему управління вентиляторами, яка може використовуватися для оптимізації їх швидкості без ШІМ (з трьох піновим роз'ємами). За допомогою цієї системи можна управляти і вбудованими вентиляторами VORTEX LED, що дозволяє оптимізувати продуктивність охолодження.

Кращі можливості для гейминга. Ми створили PURITAS не тільки для краси, а й для компонування дійсно потужного комп'ютера. Про це свідчить чудова підтримка високопродуктивних ігрових компонентів. PURITAS має сім слотів розширення для установки трьох 425-міліметрових відеокарт. Також є відсіки для установки двох 3,5-дюймових і чотирьох 2,5-дюймових SDD або HDD накопичувачів.

Три приголомшливих світлових кільця. PURITAS оснащений трьома вентиляторами COUGAR VORTEX LED, які, крім використання новітніх технологій в дизайні вентиляторів, володіють унікальним 3-спрямованим потоком обдування з кутом в 180 градусів. При цьому 33 світлодіода на кожному вентилятора святять яскравіше, ніж звичайний LED-вентилятор.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

особисті дані