Витяжка кухонна INTERLINE AIR WH A/60/GL/T - AT171754 - купити Витяжки кухонні в Києві й Україні, доступні ціни на Витяжка кухонна INTERLINE AIR WH A/60/GL/T - AT171754 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • Быстро и удобно купить электрорубанок, обратите внимание на бесперебойника, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Предлагаем вам товар проекционные экраны, купить с доставкой в Николаев, рекомендуем вам перфоратор купить, цена вас приятно удивит.
  • Выгодные цены на свитч коммутатор, предлагаем вам сделать выбор биндер переплета и заказать с доставкой в Сумах.
  • Рекомендуем купить флеш в нашем магазине, а также метеостанция барометр с доставкой по Полтаве.
  • Предлагаем ознакомиться с смарт умные, либо уничтожители бумаги, купить через корзину, это станет лучшим решением.
Витяжка кухонна INTERLINE AIR WH A/60/GL/T
Витяжка кухонна INTERLINE AIR WH A/60/GL/T
Витяжка кухонна INTERLINE AIR WH A/60/GL/T
Витяжка кухонна INTERLINE AIR WH A/60/GL/T
Витяжка кухонна INTERLINE AIR WH A/60/GL/T
Витяжка кухонна INTERLINE AIR WH A/60/GL/T
Витяжка кухонна INTERLINE AIR WH A/60/GL/T

Витяжка кухонна INTERLINE AIR WH A/60/GL/T - AT171754

Код товару: AT171754
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип похила, Ширина корпусу 595 мм, Колір білий, Продуктивність 1000 м3/год, Фільтри алюмінієвий, Вага 13.3 кг,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип наклонная
Ширина корпуса 595 мм
Колір White
Производительность 1000 м3/час
Фильтры алюминиевый
Вага 13.3
Диаметр вентиляционной трубы 150
Количество скоростных режимов 3
Лампы LED 2х1.5 Вт
Матеріал корпусу металл, стекло
Уровень шума 61 dB
Виробник INTERLINE
Опис

Придбати Витяжка кухонна INTERLINE AIR WH A/60/GL/T Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Витяжка кухонна INTERLINE AIR WH A / 60 / GL / T - пристінна витяжка похилого типу з фасадом із загартованого скла. Похила конструкція зручна і практична за рахунок того, що економить робоче місце на кухні і забезпечує вільний доступ до плити.

Дана модель оснащена високопродуктивною турбіною (1000 м3 / год). Потужність розділена на 3 рівні і управляється легкими дотиками до сенсорної панелі. Легкоснімаемий жировий фільтр, виконаний з алюмінію, ефективно очищає повітря від частинок жиру. Жировий фільтр захищений декоративною скляною панеллю, що забезпечує більш ефективне втягування повітря через отвори по периметру панелі. Варто підкреслити можливість установки вугільного фільтра.

Енергоефективні світлодіодні лампи забезпечують яскраве підсвічування поверхні приготування для більш зручного користування плитою. До плюсів даної моделі відноситься і порівняно невисокий рівень шуму - 62 дБ.

Витяжка кухонна INTERLINE AIR WH A / 60 / GL / T - надійна витяжка, виконана із застосуванням новітніх розробок в сфері дизайну. Вона швидко і ефективно очистить повітря від неприємних запахів і шкідливих випарів, які з'являються в процесі приготування їжі. І що не менш важливо, витяжка позбавить вас від проблеми появи кіптяви і жиру на кахлі, стелі і шафках, а значить ваше кухня завжди буде чистим і охайним.

Витяжка працює в режимах відтоку і рециркуляції повітря. У режимі відведення забруднене повітря через витяжку виводиться в систему вентиляції, а на його місце надходить новий - чистий і свіжий. У режимі циркуляції повітря через воздуховод надходить у витяжку, потім очищається за допомогою спеціальних фільтрів, а потім знову повертається в приміщення.

Витяжка має 3 режими швидкості, які ви можете використовувати в залежності від того, чи готуєте ви одне блюдо або відразу кілька. Кнопкове управління дозволить зручно і легко вибирати потрібні настройки, а вбудоване освітлення в нагоді в темний час доби. Висока потужність, якість матеріалів і стильний дизайн - все, що необхідно для повсякденного приготування і завершального штриха на Вашій кухні.

Компанія INTERLINE виробляє і поставляє побутову техніку, яку відрізняє висока якість і оптимальна ціна. Не секрет, що часом ми залишаємо гроші тільки за відомий бренд, переплачуючи в рази, і вибираючи з обмеженого асортименту моделей, які нам нав'язує реклама. Але, погодьтеся, що для побутової техніки важливо співвідношення ціна / споживчі якості, а не те, скільки разів ми чуємо згадка про фірму виробника протягом дня.

Компанія INTERLINE пропонує побутову техніку ексклюзивної якості, так як її виробництво ведеться на лініях, сконструйованих з урахуванням останніх технологічних досягнень. Всі виробничі потужності відповідають вимогам: строгий, багатоступінчастий контроль; передове технічне оснащення; відповідність галузевим міжнародним стандартам; екологічність виробництва.

Компанія INTERLINE ретельно відстежує всі моделі, новинки та тренди в розвитку сучасної побутової техніки. Лінійки продуктів постійно не тільки оновлюються, а й якісно змінюються відповідно до світових тенденцій в області дизайну, ергономіки, функціональних і технічних характеристик.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані