Витяжка кухонна Borgio BHK 60 Wood black - AT171827 - купити Витяжки кухонні в Києві й Україні, доступні ціни на Витяжка кухонна Borgio BHK 60 Wood black - AT171827 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Витяжка кухонна Borgio BHK 60 Wood black
Витяжка кухонна Borgio BHK 60 Wood black
Витяжка кухонна Borgio BHK 60 Wood black
Витяжка кухонна Borgio BHK 60 Wood black
Витяжка кухонна Borgio BHK 60 Wood black

Витяжка кухонна Borgio BHK 60 Wood black - AT171827

Код товару: AT171827
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип купольна, Ширина корпусу 600 мм, Колір чорний (основа), дерево (вставка), Продуктивність 750 м3/год, Фільтри алюмінієвий, Вага 10.8 кг,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип Купольна
Ширина корпуса 600 мм
Колір черный (основа), дерево (вставка)
Производительность 750 м3/час
Фильтры алюминиевый
Вага 10.8
Диаметр вентиляционной трубы 120 мм
Количество скоростных режимов 3
Лампы 2х40 Вт
Матеріал корпусу металл, дерево
Потужність 80 Вт
Уровень шума 58 dB
Виробник Borgio
Опис

Придбати Витяжка кухонна Borgio BHK 60 Wood black Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Витяжка кухонна Borgio стане прекрасною помічницею на кухні, легко позбавить вас від диму і неприємного запаху, захистить від осідання кіптяви і жиру на стелях, стінах, меблях і інших поверхнях, зробить повітря чистим і свіжим.

Витяжка кухонна Borgio BHK 60 black відноситься до моделей зі стильним купольним дизайном, завдяки якому, витяжка чудово впишеться в інтер'єр кухні, роблячи його більш завершеним і вишуканим. Корпус виконаний із сталі з фарбуванням в чорний колір і декорований кантом з нефарбованого дерева. Це зроблено для того, щоб Ви змогли самостійно пофарбувати його в той колір, який ідеально буде поєднуватися з кольором Вашої кухні.

Дана модель оснащується двигуном потужністю 80 Вт, що забезпечує продуктивність до 750 куб. м/год при підключенні її до витяжного каналу воздуховодом діаметром 120 мм. Висока продуктивність допоможе швидко очистити кухню великих розмірів. Захист внутрішніх частин витяжки від жиру і продуктів згоряння газу виконує алюмінієвий противожировий фільтр, що миється. В режимі рециркуляції продуктивність зменшується за рахунок встановлення додаткових вугільних фільтрів.

Простота управління витяжки BORGIO BHK забезпечується завдяки надійній панелі управління, за допомогою якої Ви з легкістю виставите необхідний рівень потужності роботи роторного двигуна, яким оснащений весь даний модельний ряд, а також зможете включити підсвічування при необхідності. Освітлення робочої зони плити проводиться двома лампами розжарювання.

ТМ Борджио - взяла свій початок в минулому столітті в Італії. Засновник Лоренсо - один з найуспішніших кухарів-бізнесменів в країні. Він створював техніку більш зручною і придатною навіть для простих кухонь.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані