Варочна поверхня Indesit THP 642 IX/I EE - AT171841 - купити Варильні поверхні в Києві й Україні, доступні ціни на Варочна поверхня Indesit THP 642 IX/I EE - AT171841 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Варочна поверхня Indesit THP 642 IX/I EE
Варочна поверхня Indesit THP 642 IX/I EE

Варочна поверхня Indesit THP 642 IX/I EE - AT171841

Код товару: AT171841
В наявності
6 699 грн
Короткий опис:
Тип поверхні газова, Кількість конфорок 4, Колір нержавіюча сталь, Управління механічне, Матеріал поверхні метал, Матеріал держателів емаль,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Indesit
Тип поверхности Для газовых плит
Количество конфорок 4
Колір нержавіюча сталь
Управление механічна
Материал поверхности для металла
Материал держателей эмаль
Диаметр и мощность конфорок Передняя правая 1 кВт, Задняя левая 1.65 кВт, Передняя левая 1.65 кВт, Задняя правая 3 кВт
Размеры ниши для встраивания 56 x 48 см
Розміри 58 х 51 х 5.2 см
Опис

Придбати Варочна поверхня Indesit THP 642 IX/I EE Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Газова варильна поверхня
Здавалося б: при величезному виборі електричних поверхонь, газову сміливо можна назвати анахронізмом. Однак, багато гурмани не погодяться з таким твердженням, адже страви, приготовані на полум'я, значно смачніше. Деякі навіть вважають, що страви, приготовані на газу, зберігаються довше.

Нержавіюча сталь
При виборі вбудованої газової варильної поверхні важливо звертати увагу на матеріал поверхні і решіток, адже від цього вибору залежить зовнішній вигляд вашої кухні і термін служби техніки. Якщо мова йде про матеріал поверхні, то на вибір є – нержавіюча сталь, емаль, скло, і склокераміка, алюмінієвий сплав зі спеціальною обробкою.Нержавіюча сталь — найбільш популярний матеріал, адже вона легко відмивається (легше емальованої поверхні), вона не схильна до відколів і тріщин.

Системи безпеки
Газ-контроль – це типова система безпеки для газових панелей. Автоматично відключає подачу газу коли полум'я гасне. Будь то протяг, чи то втекти молоко – класика, газ-контроль завжди відключить газ і обереже вас від витоку газу. Такою системою обладнана не кожна модель, тому якщо вам потрібна така система – це потрібно врахувати при виборі.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані