Витяжка кухонна VENTOLUX TOSCANA 60 WH (800) TC - AT171950 - купити Витяжки кухонні в Києві й Україні, доступні ціни на Витяжка кухонна VENTOLUX TOSCANA 60 WH (800) TC - AT171950 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Витяжка кухонна VENTOLUX TOSCANA 60 WH (800) TC
Витяжка кухонна VENTOLUX TOSCANA 60 WH (800) TC
Витяжка кухонна VENTOLUX TOSCANA 60 WH (800) TC
Витяжка кухонна VENTOLUX TOSCANA 60 WH (800) TC
Витяжка кухонна VENTOLUX TOSCANA 60 WH (800) TC

Витяжка кухонна VENTOLUX TOSCANA 60 WH (800) TC - AT171950

Код товару: AT171950
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип похила, Ширина корпусу 600 мм, Колір білий, Продуктивність 800 м3/год, Фільтри алюмінієвий, Діаметр вентиляційної труби 150 мм,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип наклонная
Ширина корпуса 600 мм
Колір White
Производительность 800 м3/час
Фильтры алюминиевый
Диаметр вентиляционной трубы 150
Количество скоростных режимов 3
Лампы LED 2х1 Вт
Матеріал корпусу металл, стекло
Виробник VENTOLUX
Опис

Придбати Витяжка кухонна VENTOLUX TOSCANA 60 WH (800) TC Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

VENTOLUX – відомий український бренд кухонних витяжок і вбудовуваної побутової техніки. Бренд заснований в 2005р. і вже в наступному році представив велику колекцію витяжок з італійським дизайном. Через кілька років, VENTOLUX захопив лідерство з продажу витяжок в Україні, яке утримується до цих пір. За 11 років на ринку побутової техніки України кожна 3 придбана покупцями кухонна витяжка – це VENTOLUX.

Витяжки Ventolux – законодавці модного дизайну, великої потужності, великої гами кольорів та різноманіття розмірів.

Сучасна витяжка TOSCANA 60 WH (800) TC продовжує колекцію похилих витяжок від бренду Ventolux. Це саме та модель, яку просто неможливо не закохатися з першого погляду. Міцне скло білого кольору ідеально адаптується в будь-який сучасний інтер'єр кухні. Тому вам не доведеться турбуватися про те, чи буде поєднуватися TOSCANA 60 WH (800) TC з іншими елементами дизайну чи ні.

Вона швидко і ефективно очистить повітря від неприємних запахів і шкідливих випарів, які з'являються в процесі приготування їжі. І що важливо, витяжка позбавить вас від проблеми появи кіптяви і жиру на кахлі, стелі і шафках, а значить ваша кухня завжди буде чистою і охайною.

Витяжка TOSCANA 60 BK (800) TC оснащена трьохшвидкісним двигуном, тихим і потужним. Його продуктивність – 800 куб. м/ч дозволяє без проблем підтримувати чисте повітря в приміщенні. В режимі відведення забруднене повітря через витяжку виводиться в систему вентиляції, а на його місце надходить нове - чисте і свіже.

Витяжка має 3 режими швидкості, які ви можете використовувати в залежності від того, готуєте ви одну страву або відразу декілька. Сенсорне управління дозволить зручно і легко вибирати потрібні налаштування, а вбудоване освітлення стане в нагоді в темний час доби. TOSCANA 60 WH (800) TC – це надійна витяжка, яка допоможе підтримати чистоту і свіжість повітря у вашій кухні, ставши прекрасним доповненням інтер'єру.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані